StoryEditor

Začína sa najväčší festival pracovných príležitostí Profesia days

24.04.2024, 07:38
Autor:
redred

Kreatívnu komunikáciu na podporu populárneho eventu má už druhý rok na starosti agentúra Respect APP.

Už dnes bratislavská Stará tržnica otvára svoje brány najväčšiemu festivalu pracovných príležitostí – Profesia days 2024. Tak ako vždy aj tento rok prichádzajú s nabitým programom zameraným na novinky a trendy na trhu práce, odborné prednášky aj workshopy. Návštevníci tam môžu stretnúť svojich budúcich kolegov, konzultovať kariérne plány a obohatiť svoje profesionálne znalosti a kontakty.

Jedinečné podujatie má pred sebou 14. ročník, na ktorom čaká záujemcov o prácu 70 vystavovateľov – top zamestnávateľov, ktorí potrebujú rozšíriť rady svojich kolegov.

„Aj z prieskumov našej spoločnosti vyplýva, že pre čoraz väčšie množstvo ľudí je spomedzi benefitov dôležitá možnosť vzdelávania sa. Či už v rámci svojej oblasti pôsobenia, alebo v súvislosti s potenciálnym kariérnym rastom v danej spoločnosti. Častou témou je tiež reskilling ľudí, ktorí sa rozhodnú opustiť svoje pôvodné zameranie a uberajú sa úplne iným smerom. Aj preto sme zvolili ako hlavnú tému tohtoročných Profesia days v Bratislave práve vzdelávanie. Som rád, že ponúkneme veľa interaktívnych workshopov, ktoré môžu naštartovať aj zmenu kariéry či posmeliť k napredovaniu,“ povedal eventový riaditeľ Alma Career Slovakia Peter Krutý.

O komunikačný koncept sa opäť postarala agentúra Respect APP. Celý sa nesie vo festivalovej nálade a hovorí, v čom sa tento festival líši od ostatných.

image

Event Profesia Days má festivalovú náladu a potrvá až do štvrtka.

image

O kampaň populárneho eventu sa postarala agentúra Respect APP.

„Po úspešnej minuloročnej komunikácii Profesia days sme sa tento rok rozhodli pokračovať v rovnakom vizuálnom štýle, no s novou ideou a témou. Profesia days predstavujeme ako festival príležitostí, na ktorom ľudí nečakajú tradičné festivalové,nástrahyʿ, ale možnosti posunúť svoju kariéru,“ vysvetľuje Csilla Polák, Associate creative director z Respect APP.

Kampaň prebieha v OOH na citylightoch, ale takisto aj v online. Dopĺňajú ju influenceri ako Zuzana Vačková, Vedátor či Dejepis inak, čítané oznamy vo Fun rádiu a bonusom je špeciálny AR filter.

„Byť partnerom tohto jedinečného eventu aj druhý rok je radosť a výzva zároveň, s klientom sme na rovnakej vlne a máme ambíciu prekonať minuloročnú vysokú návštevnosť,“ hovorí Yolka Udičová, partner Respect APP.

Profesia days ponúka prednášky aj o work-life balance a duševnom zdraví, hraniciach vo vzťahoch či medzigeneračných rozdieloch v práci. Otvorenie festivalu je v stredu o 10.00 a program potrvá až do štvrtka 17.30. Okrem Bratislavy budú Profesia days aj v Žiline a Košiciach.

menuLevel = 2, menuRoute = news/archiv-clankov, menuAlias = archiv-clankov, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 04:44