Piaty ročník Dňa otvorených dverí v najväčšom pivovare na Slovensku počas uplynulého víkendu opäť navštívili tisícky milovníkov zlatého moku.
Piaty ročník Dňa otvorených dverí v najväčšom pivovare na Slovensku počas uplynulého víkendu opäť navštívili tisícky milovníkov zlatého moku. Takmer dvetisíc z nich si vychutnalo aj interaktívnu prehliadku pivovaru, kde sa od zamestnancov hurbanovského pivovaru dozvedeli všetko dôležité o varení tohto prírodného nápoja.
„Sme veľmi radi, že podujatie Deň otvorených dverí v našom pivovare si získalo za päť rokov svojej existencie silnú tradíciu. Z prieskumu medzi návštevníkmi vyplynulo, že takmer 30 % návštevníkov prišlo na podujatie už po piatykrát, čo svedčí o jeho dobrom mene,“ hovorí Hana Šimková, manažérka korporátnych vzťahov spoločnosti HEINEKEN Slovensko.
Okrem pódiového programu, súťaží, FUN zóny a prehliadok pivovaru program obohatil aj známy šéfkuchár Laci Hornáček, ktorý spolu s technológom pivovaru Dušanom Bachárom a obchodným sládkom Karolom France pošteklili chuťové poháriky priaznivcov dobrého piva a jedla s prezentáciami a najmä ochutnávkami v rámci programu Sedem chutí piva.