Monika Jurigová, foto digisport.sk
StoryEditor

Striedanie na poste hovorcu futbalistov. Juraj Čurný skončil, nastúpila bývalá zástupkyňa šéfredaktora Plus jeden deň

02.05.2017, 13:48
Autor:
dbsdbsTSTS
Novou hovorkyňou Slovenského futbalového zväzu stáva Monika Jurigová, dlhé roky pôsobila v denníku Plus jeden deň na pozícii vedúcej športovej redakcie a zástupkyne šéfredaktora.

Dnešným dňom sa novou hovorkyňou Slovenského futbalového zväzu stáva Monika Jurigová, ktorá dlhé roky pôsobila v denníku Plus jeden deň na pozícii vedúcej športovej redakcie a zástupkyne šéfredaktora. Po šesť a pol roku končí svoje pôsobenie na Slovenskom futbalovom zväze doterajší hovorca Juraj Čurný. 

“Chcem sa poďakovať všetkým spolupracovníkom, novinárom, hráčom, trénerom, funkcionárom a celej futbalovej rodine. Bolo to úžasné obdobie v mojom profesionálnom i osobnom živote, ktoré mi prinieslo nesmierne množstvo cenných skúseností, priateľstiev a zážitkov na celý život. Zo slovenského futbalu neodchádzam, len sa posúvam do trochu inej, nemenej dôležitej oblasti, o ktorej budem informovať v najbližšej budúcnosti,” povedal dnes už bývalý hovorca futbalistov. 

Monika Jurigová súčasne preberá aj post riaditeľky mediálneho a propagačného oddelenia, ktorý doteraz zastával Peter Šurin. Novou posilou oddelenia sa od dnešného dňa stáva aj bývalý redaktor denníka Plus jeden deň Jozef Šatara.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:34