Yves Rocher
StoryEditor

Spoločnosť Yves Rocher na Slovensku a v ČR má nové vedenie

13.07.2017, 11:01
Autor:
(red)(red)
Po dvadsiatichpiatich rokoch od otvorenia prvého obchodu Yves Rocher vo vtedajšom Československu povedie značku rastlinnej kozmetiky muž.

Do funkcie generálneho riaditeľa francúzskej kozmetickej značky pre slovenský a český trh bol od júla menovaný Miroslav Kubricht (43), ktorý prichádza z Ruska. kde bol ako Retail Director značky Nike zodpovedný za rast, rozvoj a optimalizáciu riadenia partnerských obchodov. Predtým pôsobil na pozícii Obchodného riaditeľa pre strednú Európu. Šesť rokov sa tiež v spoločnosti Levi Strauss & Co. staral o rozvoj obchodnej siete, naposledy ako Retail Director pre východnú Európu a konateľ slovenského a českého zastúpenia.

Jeho cieľom na novej pozícii bude podporovať rast siete Yves Rocher v Slovenskej a Českej republike, a to ako vlastných, tak franšízových obchodov. Chce tiež pracovať na ďalšom upevňovaní pozície značky na oboch trhoch. „Osobne som toho názoru, že nestačí len sledovať trendy nákupného správania a plniť obchodné ciele. Neustále je treba pracovať na tom, aby sa značka vyvíjala, dodávať jej emotívny náboj a rozširovať komunitu ľudí, ktorí jej dôverujú,“ hovorí Miroslav Kubricht..

Na vedení značky sa bude podieľať s konateľom spoločnosti, Pierrom-Alexandrom Chenelom, riaditeľom pre strednú a východnú Európu.

Miroslav Kubricht je absolventom Vysokej školy finančnej a správnej v Prahe a programu MBA na Univerzite v Seattle. Je ženatý, má tri deti a medzi jeho záľuby patria, okrem práce a každodenného kontaktu s ľuďmi, zimné športy alebo jazda na motorke.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 11:54