Ivana a Marián si tieto dni užívajú len vo dvojici.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

Gáborikovci po rokoch sami na dovolenke! Neuveríte, kam spolu odleteli

09.05.2024, 08:30
Celebrity

Ivana a Marián Gáborikovci sú rodičmi takmer štvorročnej Belly a ich druhorodená dcérka Leia už onedlho oslávi svoj druhý rok. Je teda prirodzené, že život tejto dvojice sa točil v prvom rade okolo detí a chvíľ vo dvojici, nehovoriac o výletoch bez detí, bolo ako šafranu. Pár však tieto dni trávi ďaleko za hranicami Slovenska, ba dokonca Európy.

Dvojica absolvuje každoročne niekoľko spoločných dovoleniek so svojimi ratolesťami. Tentokrát si však užijú pár dní len vo dvojici. Destináciu, ktorú si vybrali by si malé deti zrejme predsa len neužili.

Dovolenka vo dvojici

Ivana už počas uplynulých dní avizovala, že sa so svojou polovičkou niekam chystá. Mnohí by možno tipovali, že idú do L.A., kde Marián nejaký čas pôsobil, no tentokrát si vybrali New York: „Hello New York. It ´s great to be back.“ Podľa všetkého však tieto dni nebudú len o oddychu, ale zrejme aj o práci. Ivana totiž k fotografii z New Yorku napísala „workandpleasure“, z čoho súdime, že tam manželov čakajú aj nejaké pracovné povinnosti.

Marián Gáborík priznal, že v zámorí má viacero nehnuteľností, ktoré prenajíma. New York sa pre neho radí medzi najobľúbenejšie mestá a vlastní tam i byt. V roku 2009 sa kvôli päťročnému kontraktu s New York Rangers presťahoval do Veľkého jablka, zadovážil si tam penthouse za 4,2 milióna dolárov. Priamo v centre mesta. Nie len Gáborík sa môže pochváliť úspešnou kariérou. Aj jeho manželka Ivana začala drieť už ako tínedžerka.

Ivana je okrem mamy a manželky dlhoročne podnikavá žena. Do reklamy ju začali obsadzovať ako mládežníčku. Robila reklamu napríklad na bujón, pre mobilného operátora či tenisky, ktoré formujú zadok a mnoho ďalších.

Všimli si ju už na strednej škole a odvtedy jej agentúra dohadzovali pracovné ponuky. Jedna agentúra jej pred rokmi zabezpečila aj účinkovanie v klipe britského speváka Robbieho Williamsa: „Prvý dojem z Robbieho? Zlý... Ja ho mám rada ako speváka a pre mňa je to osobnosť, má sexepíl. Ale keď som ho videla naživo, bola som sklamaná, ako vyzerá,“ povedala pred rokmi. Dvojdňové nakrúcanie videoklipu k pesničke Lovelight bolo náročné. "Robilo sa to v Rakúsku a bolo tam aj niekoľko domácich tanečníc. „Radšej ich dali dozadu, lebo boli vážne škaredé. Bola tam aj ďalšia Slovenka, tá vyzerala úžasne,“ dodala. Dnes už agentúry nepotrebuje. Vďaka sociálnym sieťam si môže zákazky na reklamu manažovať sama.

 

V TOMTO KLIPE ROBBIEHO WILLIAMSA SA OBJAVILA IVANA GÁBORÍKOVÁ, VTEDY SUROVCOVÁ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 11:18