Effie
StoryEditor

Pozrite si novinky v súťaži o najefektívnejšiu reklamu Slovenska: EFFIE 2017. A nominujte porotcu

19.09.2017, 16:34
Autor:
tsts
KRAS organizuje špeciálny workshop pre prihlasovateľov, ktorí nemajú skúsenosti s prípravou prihlášok. Bude už tento štvrtok.

Len nedávno sme informovali o tom, že KRAS spustil ďalší ročník súťaže o najefektívnejšiu reklamu Slovenska - EFFIE Awards Slovakia. Hneď na to informoval aj o novinkách, ktoré súťaž približujú väčšiemu počtu agentúr.

Predstavujeme novinky pre 19. ročník EFFIE:

  • Prihlásiť sa môžu nielen reklamné agentúry, ale aj agentúry, ktoré pôsobia v oblasti digital, PR, event management či v oblasti mediálnej stratégie
  • Každá zo súťažných kategórií je posudzovaná a oceňovaná samostatne
  • Cenu si automaticky preberá aj klient
  • Formulár prihlášky je jednoduchší, registrácia prebieha online
  • Agentúry, ktoré prihlasujú prácu do súťaže historicky po prvý raz, majú za prvú prihlásenú prácu znížený poplatok o 50%. 

Pre prihlasovateľov, ktorí nemajú skúsenosti s tvorbou prihlášok, ale aj pre tých, ktorí by sa chceli naučiť, ako na to, pripravil KRAS workshop. Odpovie na ňom na otázky, ako napísať prihlášku, ktorá vyhráva, ako zviesť boj Dávida s Goliášom, ako získať potrebné údaje od klienta, prieskumnej agentúry i mediálnej agentúry a ako ich usporiadať tak, aby skutočne podporili efektivitu kampane.

Workshopom vo štvrtok 21. septembra od 8.30 hod. v Satori Stage prevedú víťazi národnej i nadnárodnej EFFIE a tiež bývalí porotcovia. Počet miest je limitovaný, preto je potrebná rezervácia vopred na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Okrem týchto noviniek je tu príležitosť aj pre verejnosť, ktorá môže nominovať porotcov. Porotcov – odborníkov z oblasti marketingovej komunikácie môžu nominovať do II. kola hodnotenia, kde budú okrem nich rozhodovať o oceneniach EFFIE pre rok 2017 tiež zástupcovia zadávateľov, zástupcovia reklamných agentúr a zástupcovia mediálnych agentúr. Odborníci z oblasti marketingovej komunikácie budú do poroty zvolení na základe nominácií od profesijných združení, univerzít s marketingovým zameraním, fyzických či právnických osôb. Nominovaní môžu byť aj porotcovia zo zahraničia.

Ak máte záujem nominovať porotcov – odborníkov z oblasti marketingovej komunikácie, pošlite svoju nomináciu spolu so životopisom nominovaného odborníka na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. najneskôr do 29. septembra 2017 do polnoci.

01 - Modified: 2022-07-26 11:14:34 - Feat.: - Title: KRAS pozýva reklamné agentúry, aby sa zapojili do TAAS 02 - Modified: 2021-12-10 19:29:58 - Feat.: - Title: Tri slovenské agentúry zabodovali na medzinárodnej súťaži Epica Awards 03 - Modified: 2021-11-25 11:41:43 - Feat.: - Title: Ocenenie na Epica Awards môžu tento rok získať štyri slovenské agentúry 04 - Modified: 2020-04-12 09:04:19 - Feat.: - Title: Slovenské agentúry sú finalistami na súťaži v New Yorku 05 - Modified: 2020-02-13 11:14:00 - Feat.: - Title: Zlaté pecky 2019 sú rozdané. Ocenenie získali štyri slovenské agentúry
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:48