Pivovary Topvar
StoryEditor

Pivovary Topvar majú nového generálneho riaditeľa

21.09.2017, 14:30
Autor:
TSTS
Stal sa ním Grant Liversage z Južnej Afriky.

Nový generálny riaditeľ Grant Liversage má 50 rokov a pochádza z Južnej Afriky. Vyštudoval University of Natal v Juhoafrickej republike.

V roku 1997 začal pracovať pre juhoafrickú pivovarnícku spoločnosť South African Breweries (neskôr SABMiller) na pozícii finančného riaditeľa pre Svazijsko. Prešiel rôznymi pozíciami finančného manažmentu a vypracoval sa na výkonného riaditeľa ghanskej pobočky spoločnosti (Accra Brewery Limited). Neskôr riadil Cervejas de Mozambique a v roku 2013 SABMiller India. Do Južnej Afriky sa vrátil na konci roku 2014, kde donedávna pôsobil na pozícii finančného riaditeľa juhoafrických podnikov SABMiller.

„Pivovarníctvo má v strednej Európe dlhú a bohatú históriu. Ľudia, ktorí sa sem prisťahujú z iných krajín sa v tejto oblasti majú čo učiť. Preto sem prichádzam s pokorou a teším sa, že sa o pive a výnimočnej miestnej pivnej kultúre dozviem ešte viac. Zároveň chcem zúročiť obchodné skúsenosti, ktoré si so sebou prinášam. Mojou úlohou bude riadiť tunajší skvelý tím tak, aby naša spoločnosť prosperovala, naše produkty na čele s prémiovým Šarišom našli cestu k ešte väčšiemu počtu konzumentov a náš slovenský pivovar momentálne oslavujúci pol storočnicu svojej existencie dosiahol v budúcnosti rovnakú reputáciu, ako sa to podarilo tomu plzenskému v Českej republike. Cesta k tomuto cieľu podľa mňa vedie cez univerzálne hodnoty tímovej práce a osobnej zodpovednosti,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Plzeňský Prazdroj a Pivovary Topvar, Grant Liversage.

Grant Liversage v priebehu svojej kariéry žil a pracoval vo viacerých krajinách – Južnou Afrikou počínajúc, cez Hong Kong, Svazijsko, Zambiu, Ghanu, Mozambik, Indiou končiac. Je ženatý a má dve deti.

Grant Liversage vo funkcii generálneho riaditeľa nahrádza Toma Verghaegena, ktorý z osobných dôvodov rezignoval a vrátil sa za rodinou do Belgicka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 03:14