Kováčová, Molnár, Pavlík, Lipková; dotcom.sk
StoryEditor

Dotcom.sk sa výrazne rozšíril

23.09.2017, 19:59
Autor:
(red)(red)
Po výdatnej tendrovej žatve pribudli do agentúry dotcom.sk nové posily.

Po výdatnej tendrovej žatve, ktorá agentúre priniesla víťazstvá v tendroch VSE/Innogy a stredoeurópsky digitál TESCO pribudli do agentúry dotcom.sk nové posily.

Na pozíciu client service directora pre klienta TESCO CE prišiel v prvej polovici roka Miroslav Chmelár, ktorý okrem pôsobenia v mediálnej agentúre MediaCom pôsobil aj ako marketingový riaditeľ spoločnosti BauMax, Hypernova či adidas.

Miroslav Chmelár, dotcom.sk

“Výzvu riadiť tím, ktorý nastaví a rozvinie digitálnu komunikáciu pre Tesco v Strednej Európe, som rád prijal. Po rokoch na klientskej strane v retaile a zástavke v mediálnej agentúre to považujem za prirodzený krok ako odovzdať doterajšie profesionálne skúsenosti pre ambiciózneho stredoeurópskeho klienta.” hovorí k presunu z klientskej strany na agentúrnu Miroslav Chmelár.

Okrem nového client service directora agentúru posilnili na pozíciách senior account manager aj Vít Molnár, ktorí prišiel z agentúry MADE BY VACULIK, Kristína Kováčová, ktorá pôsobila v agentúre Istropolitana Ogilvy a Stanislav Pavlík, ktorý má bohaté skúsenosti z agentúry PRimeTime a Ami Communication. Z pražskej pobočky Saatchi&Saatchi prišla Linda Lipková.

Kováčová, Molnár, Pavlík, Lipková

​Významné zmeny sa diali aj v pôvodnom teame agentúry. Novým Social media leadrom sa stala Slávka Barátová. Pozíciu senior account director pre hub Tesco CE zastáva Barborka Baranková a creative team leader TESCO tímu je od júna Lukáš Honz. Agentúra stále pokračuje v raste, aktuálne beží nábor pre posilnenie kreatívnych teamov.

Barátová, Baranková, Honz

​​“Kvalitný servis pre klientov je pre nás prioritou - aj preto padla voľba pri posilňovaní tímu na skúsených a osvedčených ľudí. Popri tom nám v agentúre vyrástli aj mladé talenty a radi sme im zverili zodpovedné pozície. Budovať si vlastný dorast je pre firmu náročné ale stále nesmierne dôležité,” zhodnotila Zuzana Zelenková, client partner agentúry.

01 - Modified: 2021-04-01 07:10:49 - Feat.: - Title: Transparency International Slovensko má oddnes nového riaditeľa 02 - Modified: 2020-11-10 14:29:46 - Feat.: - Title: Novou súčasťou Popcornu sa stal Adrián Juriga 03 - Modified: 2020-09-03 08:07:57 - Feat.: - Title: Z Medusy odchádza marketingová riaditeľka 04 - Modified: 2020-07-16 11:33:40 - Feat.: - Title: Z agentúry SITA odchádza šéfredaktorka Zuzana Devera 05 - Modified: 2020-07-07 14:40:59 - Feat.: - Title: Zmena vo vydavateľstve NMH. Končí obchodný riaditeľ
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:53