muni muni studio
StoryEditor

Darčeky, ktoré sa vám vryjú do pamäti

29.09.2017, 14:35
Autor:
(red)(red)
Nápaditosť, rozmanitosť, originalita, to všetko a ešte omnoho viac je muni muni studio.

Muni muni studio vytvára darčeky, ktoré v človeku zanechajú pozitívnu emóciu, keďže práve emócie sú dôležité pri budovaní a upevňovaní medziľudských vzťahov a sú základom úspechu každého dobrého biznisu.

Nemáte čas. Nemáte nápady. Nemáte dodávateľov

V muni muni studio sa rodia kreatívne nápady na obdarovanie firemných klientov alebo zamestnancov pri rôznych príležitostiach. Stačí len zodvihnúť telefón a o pár dní či týždňov mať na stole „hotový produkt“.

Vďaka muni muni studio nemusíte riešiť čas, zháňať cenové ponuky od viacerých dodávateľov, a už vôbec nebudete dostávať odpovede typu: „Toto nevieme.“ „Toto sa nedá.“ „To vám na Slovensku nikto neurobí.“

Stačí napísať e-mail alebo si dohodnúť stretnutie a nechať kreatívne štúdio pracovať na individualite vašich požiadaviek. "Našou snahou je posunúť hranice kreativity, klientom už dávno nestačia obyčajné darčeky. U nás nezoženiete perá, hrnčeky ani zápisníky. Nie že by sme to nevedeli zariadiť, ale zmysel celého muni muni je od začiatku jeho vzniku postavený na inom princípe," hovoria zakladateľky štúdia.

"Dostali sme možnosť vytvoriť a zabezpečiť koncept vianočných darčekov pre jednu väčšiu spoločnosť. V tom momente nám ani nenapadlo pokračovať ďalej. Ohlasy na seba však nenechali dlho čakať a od klientov nášho zadávateľa začali prichádzať pozitívne reakcie. Milo nás prekvapili a trošku aj zaskočili, ale boli začiatkom celej idey muni muni a my sme za to vďačné," opisujú zakladateľky svoj príbeh.

Názov firmy si vygooglili

A aký je vlastne význam názvu muni muni? Zakladateľky spoločnosti googlili (niekoľko mesiacov), až narazili na názov, ktorý sa im aj páči, aj odráža ich vízie. "Muni muni, pôvodom z filipínskeho jazyka, znamená v anglickom preklade – to think deeply, to ponder. Každý jeden dar, ktorý naše štúdio vymyslí a zrealizuje, je dôkladne hlboko do detailov premyslený, a práve to odráža význam slovného spojenia muni muni," dopĺňajú.

Všetko, čím sa snažia riadiť, je povedané v claime muni muni studio: Made with love for great people.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 21:04