StoryEditor

Najnovšie reklamy týždňa: Niektorým spoločnostiam sa už zvianočnieva a niektorým ešte nie

10.11.2017, 13:43
Autor:
pzpz
Taký je aj mix tohto týždňových reklám.

Okrem slovenských najaktuálnejších vianočných reklám, ktoré sme vám počas posledných dvoch týždňov exkluzívne prezentovali, vychádzali na trh aj tie nevianočné.

Tu je ukážka prvej z nich, ktorej cieľom je zvýšiť povedomie o značke Tatramat, ako tradičnom výrobcovi ohrievačov vody. Do spotu nasadili Andreu Verešovú. Na prvý pohľad dva nespojiteľné subjekty spolu fungovali.  Verešová podľa značky v spote nemá za úlohu pôsobiť vulgárne. Celá kampaň je naopak postavená na tom, že krásna žena oduševnene a zapálene hovorí o technológiách, čo spočiatku nikto nečaká.

Za kreatívnym konceptom kampane stojí agentúra Visibility.

O tohto týždňovej novinke sme už písali. Kampaň je z dielne agentúry MUW Saatchi & Saatchi pre Kooperativu. Televízny spot Na cestách je občas divočina na tému povinného zmluvného poistenia promovala s humorom.

​Zahraničné spoločnosti už s Vianocami v reklame začali a preto sa nedá nespomenúť túto od Asda. Britský reťazec supermarketov hlavnej hrdinke predstavuje zákutia výroby produktov.

Ani EBAY nás nenechal na svoju vianočnú reklamu dlho čakať. V spote vyzýva ľudí, aby boli s vyberaním darčekov kreatívnejší a nenakupovali stále to isté, len preto, že to zaručene poteší. Vo videu účinkujú ľudia so svojimi starými dobrými neobmenenými alebo neskoro dodanými darčekmi. „Nenakupujte ako všetci ostatní, nakupujte na Ebay

Na oslavu zákona, ktorý povoľuje ženám v Saudskej Arábii šoférovať, sa rozhodla okrem iných značiek natočiť spot aj Coca-Cola. Fľaška nápoja Coca-Cola predstavuje pre dievčinu za volantom pomyselný hnací motor. Jednoduchý koncept, ktorým sa spoločnosť chcela vyjadriť k danej spoločenskej téme.

Hneď po umožnení toho, aby ženy viezli vozidlo, na tému reagoval Ford. Aj o tom sme už písali.

​Ak by ste predsa dostali chuť pozrieť si aj slovenské vianočné reklamy, tu sú:

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 02:54