Finalisti programu Prilož Topvar k dielu: (zľava doprava): Ľ. Chládek, R. Guček, Z. Mišáková, N. Kasalová (Pivovary Topvar), Z. Godálová, A. Karasová (Trenčianska nadácia), J. Kratochvíl, M. Majerčík.
StoryEditor

Slávnostné vyhlásenie výsledkov grantového programu Priloz Topvar k dielu

21.11.2013, 11:24
Celkovo 24 subjektov prihlásilo v septembri do programu Prilož Topvar k dielu rôzne nápady na zlepšenie života obyvateľov na západnom Slovensku. Z toho počtu bolo slávnostne vyhlásených sedem, o ktorých rozhodla verejnosť v internetovom hlasovaní v priebehu októbra.
Medzi tieto projekty prerozdelia Pivovary Topvar finančnú čiastku 6 663 eur. „Túto sumu venujeme na malé veľké hrdinské činy aktívnych ľudí. Všetky návrhy a nápady nás veľmi potešili. Ukázalo sa, že je stále dostatok ľudí, ktorí majú záujem zlepšovať život okolo seba,“ uviedla Naďa Kasalová, brand manažérka značky Topvar. O podporených projektoch rozhodlo celkovo 6 097 unikátnych hlasov, vďaka ktorým: v Zlatých Moravciach obnovia náučný turistický chodník a osadia informačné tabule; v topoľčianskej Zóne bez peňazí prinavrátia veciam, ľuďom aj skutkom hodnoty, ktoré sa nemerajú peniazmi a vzájomne si pomôžu výmenami tovarov, služieb a vedomostí; v trenčianskom kine Hviezda si opravia drevené javisko tak, aby sa divadelníci cítili bezpečne; v Prievidzi si ľudia v núdzi upravia okolie charitného Domu sv. Vincenta; v obci Petrova Ves opravia sociálne zariadenia športového klubu; v Nitre cestou na Zobor priblížia verejnosti históriu starých hradísk; v Golianove pri soche sv. Urbana vybudujú areál na aktívne trávenie voľného času.
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:02