Home Credit
StoryEditor

Online projekty Home Creditu povedie Jaroslav Jíra

29.11.2016, 11:46
Autor:
TSTS
Jaroslav Jíra prichádza do Home Creditu so skúsenosťami z vysokých manažérskych pozícií v obchode, marketingu i strategickom poradenstve pre rozvoj biznisu.

Manažérsky tím spoločnosti Home Credit rozširuje Jaroslav Jíra, ktorý povedie novú divíziu Online Business Development. V pozícii riaditeľa divízie bude zodpovedný za integráciu súčasných inovačných online projektov do štruktúry spoločnosti a rozvoj ďalších projektov nielen z oblasti spotrebiteľského financovania.

Jaroslav Jíra prichádza do Home Creditu so skúsenosťami z vysokých manažérskych pozícií v obchode, marketingu i strategickom poradenstve pre rozvoj biznisu. Posledné tri roky strávil vo vlastnej spoločnosti Kogi, kde úspešne realizoval niekoľko strategických projektov pre významné spoločnosti v oblasti bankovníctva, poisťovníctva a energetiky. Pred založením vlastnej firmy zastával niekoľko rokov pozíciu riaditeľa pobočkovej siete Českej poisťovne, bol projektovým manažérom HVB Bank Czech Republik a obchodným riaditeľom výskumnej agentúry GfK Czech.

Nová divízia Online Business Development bude zastrešovať všetky online projekty Home Creditu v Českej republike a na Slovensku, ktoré doposiaľ vystupovali samostatne. Ako prvý prevezme Jaroslav Jíra projekt KupNajisto.cz, ktorý bude po začlenení do Home Creditu ďalej rozvíjať. Postupne prejdú do praxe ďalšie online projekty, ktoré sa zamerajú napríklad na zber leadov, nové spôsoby financovania alebo poskytovania úplne nových služieb súvisiacich s nakupovaním na internete. „Online svet je v súčasnosti v unikátnej fáze rozvoja. Mnoho myšlienok a pokusov padlo za obeť drahým skúsenostiam, ale tie, ktoré vydržali, prinášajú ovocie. Online svet zaberá stále rastúci podiel v biznise a ja som rád, že môžem stáť pri zrode novej etapy Home Creditu a realizovať originálne nápady. Pevne verím, že zúročím všetky moje doterajšie skúsenosti a úspešne rozviniem potenciál existujúcich a nových online projektov Home Creditu," uvádza Jaroslav Jíra.

01 - Modified: 2023-11-30 09:50:39 - Feat.: - Title: Home Credit predstavuje najnovší produkt pre podnikateľov 02 - Modified: 2023-11-06 08:20:41 - Feat.: - Title: Home Credit má novú hovorkyňu, komunikáciu už vedie Kateřina Dobešová 03 - Modified: 2021-11-08 13:51:26 - Feat.: - Title: Home Credit v novej kampani podporuje odložené splácanie 04 - Modified: 2021-05-06 07:20:37 - Feat.: - Title: Komunikácii Home Creditu po novom šéfuje Michal Fila 05 - Modified: 2020-08-03 12:53:33 - Feat.: - Title: Home Credit spustil novú televíznu kampaň
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 07:57