Facebook Lloyds Bank
StoryEditor

Nádherný spot britskej banky. Ukazuje dejiny krajiny

10.04.2017, 21:35
Autor:
ebeb
Pozrite si spot, ktorý si musíte prehrať znova.

Známa britská banka Lloyds Bank predstavila na svojom Facebooku najnovší spot. Nádhernou exekúciou v ňom zobrazuje v kocke to, čím si Veľká Británia musela prejsť, než sa z nej stala veľmoc, ako ju poznáme dnes. 

Hlavnú pozornosť púta čierny majestátny kôň, ktorý prechádza všetkých kľúčovými obdobiami krajiny - od námorného lodstva, vďaka ktorému sa nestala Británia kolóniou, cez priemyselnú a patentovú revolúciu, čím zaručila aj rozvoj Kanady a vytvorila "západný svet" až po súčasný život silnej ekonomickej krajiny so sociálnymi základmi. 

Za zmienku ale určite stojí, ako v Lloyds Bank nakladajú s komentármi na Facebooku. Pomyseľne si môžu odškrtnúť všetky atribúty, ktoré správna komunikácia s fanúšikmi má mať - odpoveď dostanete do hodiny a to dokonca aj na otázku, aká hudba je v spote použitá. Pod každou odpoveďou je podpísaný konkrétny človek (nie tím či Lloyds Bank, ale Stewart či Ibby) a s fanúšikmi komunikujú v prvej osobe. Pričom odpovede nie sú len odpoveďami na otázky, ale reagujú na samotné pochvaly či kritiku spotu od fanúšikov. Vidieť, že si vyberajú komentáre postavené na emóciách, čo je pri budovaní komunity jedno z pravidiel. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 10:18