StoryEditor

Kick-off s Lenkou Slovák Bónovou: Mali by sme ísť všetci na terapiu

24.04.2017, 08:00
O tom, čo nakopne kreatívnu riaditeľku v Respect APP, rozhodli ľudia, s ktorými pracuje.

V pravidelnom pondelkovom Kick-offe tento týždeň priznáva Lenka Slovák Bónová, čo ju vie v pondelok ráno prinútiť ísť do práce. 

NIČ

Jedna z postáv Terrycho Pratchetta má obľúbený moment dňa – tú, žiaľ, strašne krátko trvajúcu chvíľočku, keď sa človek zobudí a ešte na neho nestihne doľahnúť celá váha sveta, netuší, aký je deň a čo ho čaká. Ten krásny ľahký moment bytia. Snaha užiť si túto chvíľu čo najdlhšie je prvá vec, o ktorú sa ráno snažím, aby som vstala optimistickejšie.

FAKEOVÉ HOW TO OBÁLKY

Zbožňujem umelca Johana Deckmanna. Vytvára obálky kníh, ktoré by som si potrebovala prečítať. Ráno si pozerám, čo vytvoril a buď sa nimi nakopávam, alebo sa na nich smejem alebo si prehlbujem melancholické depresívne momenty. No a čo, nie je každý deň nedeľa (našťastie, preboha).

Johan Deckmann

Johan Deckmann

Johan Deckmann

Johan Deckmann

Johan Deckmann

PARTNERI RESPECT APP

Yolka, Róbert a Ondrej spravili niečo, čo ma nakopáva každý deň, aby som vstala a utekala do práce. Povedali si totiž, že Katke Adamkovič, Mariovi Poórovi a mne dostatočne dôverujú na to, aby nám zverili riaditeľské funkcie. Yolka – skúsená perfekcionistka, Ondrej – vtipný literárny génius a Róbert – multitalentovaný kontroverzný prezident pán Slovák. Ako už popisky naznačili, nasledovanie týchto troch je úloha neľahká, a preto dostatočne motivujúca.

Respect APP

NAJLEPŠIE SPOLUVEDENIE

Mario, spevák z Last Days of Jesus, je kreatívny riaditeľ už nejaký ten rôčik a od januára som sa pridala k nemu a ku Katke, našej managing directorke, ktorá sa v sobotu doobeda skateuje, longboarduje, surfuje a robí všetky tie veci, ktoré by človek chcel robiť, keby nemal opicu. Je to výzva, máme s agentúrou plány a našťastie si spolu dosť rozumieme a zvládame sa pri tom aj zabávať. Jupí, ideálne spoluvedenie je najlepší kick-off na každý deň.

MEGA KOLEGOVIA

Respect by nebol Respectom, keby v ňom nerobili silné inšpiratívne osobnosti. Maliarka vyzerajúca ako z komiksu, sochár spievajúci balady o Lišiakovi, barscute človek, ktorý vždy vie, čo je práve cool, najoceňovanejší dizajnér ever (aspoň u nás), zlatíčko s burlesque verziou, ktoré má super nápady a vie visieť na kruhu, Dj, ktorý spraví origami zajaca, akčná poledancerka, baba, ktorej univerzálna odpoveď je “To je blbosť,” account, ktorý nosí ovocie zo svojej záhradky,… To nie je zďaleka všetko a navyše nám v máji prídu ďalší traja, teším sa!

Respect APP

MOZOG MÔJ MILOVANÝ

Mozog, môj obľúbený orgán, má v sebe všetko a najfascinujúcejšie je, že stále nevieme, čo to všetko vlastne je, napriek tomu, že ho máme každý v hlave – mindblowing, však? Skúmanie jeho možností ma nakopáva a dáva mi pocit, že viem (a mala by som) robiť viac než robím.

Lenka Slovák Bónová

SICKNESS A HONESTY

Tento rok patria medzi trendy chorobnosť a úprimnosť, takže teraz je ideálny čas, aby sme si priznali, že väčšina z nás by potrebovala terapiu. Už ani neviem koľkých ľudí som v predchádzajúcich mesiacoch poslala k psychiatrovi.

Niekedy sa človek nezvláda nakopnúť sám, čo je úplne normálne. Psychické zdravie netreba podceňovať, takže poďme tento rok všetci (aspoň z našej brandže) na terapiu alebo aspoň na návštevu k niekomu, kto má mozog naštudovaný, PROSÍÍM!

Peter Susan Šagát

​Na nielen pondelkové nakopnutia sa nám budú hodiť aj ďalšie dva tohtoročné trendy: FEMINIZMUS, vďaka ktorému sa nám bude vstávať ľahšie, pretože meníme svet k lepšiemu (shut the fuck up ak nesúhlasíte) a SUREALIZMUS, vďaka ktorému môžu byť tie dni o niečo zábavnejšie.

Prepáčte tú dĺžku, nemám blog.

Pondelkový Kick - off je pravidelná rubrika, ktorú pripravujú Stratégie v spolupráci s ADC (Art Director´s Club). Vďaka nej sa dozviete, ako slovenskí kreatívci začínajú svoj pracovný týždeň a čo ich nakopáva v pondelok ráno. Príjemné uvoľnené čítanie. 

01 - Modified: 2017-06-27 10:52:27 - Feat.: - Title: Kick-off s Katkou Králikovou: Ráno pod desinu nejdem (alebo šport, zdravie, motivácia a práca) 02 - Modified: 2017-06-19 20:29:47 - Feat.: - Title: Kick-off s Máriom Poorom: Všade chcem byť prvý 03 - Modified: 2017-06-12 08:26:03 - Feat.: - Title: Kick-off s Petrom Baslíkom: Ráno mi stačia tri hodiny 04 - Modified: 2017-06-05 08:58:41 - Feat.: - Title: Kick off s Michalom Hornickým: Turistické atrakcie sú pre mňa nevyhnutné zlo 05 - Modified: 2017-05-29 13:14:48 - Feat.: - Title: Kick-off s Petrom Kačenkom: Kto budú ďalší Elvisovia?
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:28