StoryEditor

Slovnaft otvorí čerpaciu stanicu budúcnosti. Platiť môžete priamo pri stojanoch

17.05.2017, 09:14
Pozrite si, ako bude nová stanica vyzerať.

Nová čerpacia stanica Slovnaft bude otvorená koncom júna na Prístavnej ulici v Bratislave. Podľa informácií Slovnaftu, ide skôr o servisnú ako čerpaciu stanicu a to vzhľadom na množstvo ponúkaných služieb.

„Zavádzame nové technologické riešenia, čím sa snažíme v istom smere zaviesť nový návyk u zákazníkov. Napríklad pre tých, čo sa ponáhľajú je možnosť platby za palivo ihneď pri stojanoch. Uvažujeme o možnosti, že zákazník si už počas tankovania môže objednať kávu a snack, ktorý si už iba pri pokladni vyzdvihne,“ približuje Anton Molnár, hovorca a riaditeľ podnikovej a marketingovej komunikácie Slovnaft.

Kvapaliny do ostrekovača si môžu zákazníci „dotankovať“ priamo z nádrže pri výdajnom stojane. Interiér stanice je vybavený free nabíjačkami na telefóny, v stolíkoch sú zabudované tablety s ponukou služieb. Pri vstupe je tiež info kiosk, kde si zákazník môže zmapovať aktuálnu dopravnú situáciu či vyhľadať miesta na mape na veľkej obrazovke. Pre deti je pripravený detský kútik s hernou konzolou.

„Novinkou je aj služba Business Lounge, priestor kde môžete mať nerušené obchodné stretnutie ako vo vlastnej štýlovej rokovačke. Pre majiteľov psov sme pripravili vôbec prvú „umývačku“ pre psov na Slovensku i v strednej Európe,“ dodáva Anton Molnár. Široká je, podľa jeho slov, aj gastro ponuka. V ponuke doplnkových tovarov to budú lokálne produkty od domácich výrobcov v mixe s tradičnými značkami doplnené o širšiu ponuku vín.

​Zaujímavá na novej stanici je aj netradičná architektúra a stavebné technológie. Stanica je napríklad vykurovaná prostredníctvom tepelného čerpadla, kedy sa odobratá voda z podložia použije na vykurovanie a chladenie objektu a následne sa vráti späť do podzemných vôd. Strechu pokryje zeleň, ktorá má nielen estetický, ale aj ekologický prínos.

​Stanica Prístavná bude jediná svojho druhu „vlajková loď“ a cieľom Slovnaftu je ukázať, ako by sa mohli niektoré služby vyvíjať a tým pádom ich aj otestovať a získať nové informácie a podnety od zákazníkov.

Podoba novej stanice je výsledkom iniciatívy na úrovni Skupiny Mol, v rámci ktorej si každá krajina urobila svoj unikátny koncept čerpacej stanice budúcnosti s ekologicko - technologickým charakterom. „Zatiaľ čo naši kolegovia v Maďarsku sa zamerali skôr na ekológiu, my sme k nej pridali aj nové riešenia pre zákazníkov. Impulzom pre výstavbu architektonicky unikátnej čerpacej stanice bola aj nová, moderná vznikajúca štvrť v jej okolí. A v neposlednom rade stanica vzniká na symbolickom mieste, kde stála prvá bratislavská rafinéria Apollo. K jej historickým koreňom sa hlásime. Hneď vedľa totiž stojí posledná existujúca budova z pôvodného komplexu,“ dodáva Anton Molnár.

Slovnaft postupne uvádza nové služby a nvestujeme do úprav siete čerpacích staníc. Otvára nové predajne Fresh Corner s moderným konceptom predaja občerstvenia a potravín. V súčasnosti je v rámci siete 252 čerpacích staníc Slovnaft otvorených 76 predajní Fresh Corner a ešte v tomto roku by ich počet mal prevýšiť 100. Zároveň sa rekonštruujú aj reštaurácie a pripravujú detské kútiky pre najmenších návštevníkov.

01 - Modified: 2021-06-22 09:25:12 - Feat.: - Title: Slovnaft spustil pre zákazníkov aplikáciu Slovnaft GO 02 - Modified: 2021-02-18 12:30:15 - Feat.: - Title: Slovnaft a Silné Reči v online kampani hovoria, že zimu treba zajesť 03 - Modified: 2021-02-09 09:09:00 - Feat.: - Title: Slovnaft postavil strednú školu v Minecrafte. Ide o súčasť kampane Chémia je zábava 04 - Modified: 2020-11-30 08:45:29 - Feat.: - Title: Slovnaft zostal partnerom umenia a kultúry aj v ťažkých časoch 05 - Modified: 2020-11-09 12:32:43 - Feat.: - Title: Slovnaft sa nezastaví. V ťažkých chvíľach naďalej podporuje slovenský šport
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:49