Reuters, TASR
StoryEditor

O2 aj Dôvera sa zastali Mateja Tótha. Pozrite sa, ako mu vyjadrili podporu

11.07.2017, 09:22
Športovcovi vyjadrili verejnú podporu značky, pre ktoré je ambasádorom.

Po informácii, že olympijský víťaz v chôdzi na 50 kilometrov Matej Tóth bol suspendovaný medzinárodnou atletickou federáciou do vyriešenia nezrovnalostí v biologickom pase, vyjadrili športovcovi verejnú podporu niektoré značky, pre ktoré je Tóth ambasádorom.

O2 aj Dôvera

Na svojej sociálnej sieti uverejnili statusy, podporujúce atléta v kritickom okamihu úspešnej kariéry. Telekomunikačný operátor O2 uverejnil fotografiu, zdravotná poisťovňa Dôvera Otvorený list. 

Ako jeden z Vašich hlavných partnerov by sme Vás však chceli uistiť, že ani na okamih sme nezapochybovali o Vašej čestnosti. Naďalej stojíme pri Vás, máte našu plnú dôveru, podporujeme Vás aj v tomto, možno ešte ťažšom boji, ako bol ten v Riu 2016," píše sa v Otvorenom liste generálneho riaditeľa zdravotnej poisťovne Dôvera. 

Ďalšími sponzormi chodca sú napríklad Kia, Adidas, Stefe, či Protetika.  Podporu najlepšiemu slovenskému športovcovi uplynulého roka vyjadrujú na sociálnej sieti aj fanúšikovia. 

Olympijský víťaz v chôdzi z Ria Matej Tóth nebude štartovať na augustových majstrovstvách sveta v Londýne. "Dôvodom je psychická a fyzická vyčerpanosť a z toho vyplývajúci tréningový výpadok. Tento stav spôsobila správa od IAAF, ktorá ma upozornila na štatistické odchýlky v mojom biologickom pase a požiadala ma o vysvetlenie," napísal Matej Tóth v tlačovej správe. 

Medzinárodná atletická federácia IAAF športovca dočasne suspendovala, nesmie pretekať až do vysvetlenia prípadu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:26