Markíza
StoryEditor

TV Dajto odvysiela zápasy Bundesligy

27.07.2017, 14:14
Autor:
tsts
Prvý zápas si diváci budú môcť pozrieť už v polovici augusta.

Pre športových fanúšikov prináša skupina Markíza športovú lahôdku. Už v auguste 2017 obohatí programovú ponuku televízie DAJTO o zápasy z najvyššej nemeckej futbalovej súťaže – Bundesligy. Stanica DAJTO divákom ponúkne vždy jeden vybraný zápas z každého kola v rámci sezóny 2017/2018, ktorá odštartuje v piatok 18. augusta 2017.

Bundesliga bude mať na DAJTO svoj stabilný vysielací čas vždy v sobotu o 15:25. Prvý zápas najlepších nemeckých futbalových klubov Hertha Berlín – VfB Stuttgartprinesie televízia odvysiela  v sobotu 19. augusta. Zápas  bude komentovať Slávo Jurko. Okrem neho sa v úlohe komentátorov predstaví aj Miroslav Špaček a nový člen športovej redakcie TV Markíza Robert Kmeťo.

Ešte pred štartom samotnej Bundesligy však divákom v sobotu 5. augusta 2017 so začiatkom o 20:20 prinesie televízia aj atraktívny DFL Supercup, čiže súboj víťaza nemeckého pohára Borussie Dortmund s nemeckým majstrom Bayernom Mníchov.  

Bundesliga patrí medzi najnavštevovanejšie futbalové súťaže v Európe a nechýbajú v nej ani slovenskí futbalisti. Súčasťou Herthy Berlín je pravý obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Peter Pekarík a Ondrej Duda, ktorý je tiež súčasťou reprezentačného výberu trénera Jána Kozáka. V kádri Borussie Mönchengladbach je talentovaný László Bénes, ktorý hral aj na nedávnych ME vo futbale hráčov do 21 rokov v Poľsku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 11:41