StoryEditor

Poď som mnou na rande! Jágr má na Tindri vlastný profil

16.08.2017, 15:49
Autor:
(red)(red)
Televízia NBC chce dohodnúť hokejistovi schôdzku s niektorým so zámorských klubov.

Americká televízia NBC využila neobvyklú situáciu Jaromíra Jágra, ktorý momentálne nie je v tíme žiadneho klubu zámorskej NHL a vytvorila mu profil v zoznamovacej aplikácii Tinder. Informoval o tom portál lidovky.cz.

Pomocou profilu na Tindri chce televízia NBC dohodnúť hokejistovi schôdzku s niektorým so zámorských klubov. O 45-ročného útočníka totiž v prestupnom období NHL ešte stále neprejavil záujem žiadny z klubov.

tinder

tinder

​Naposledy hrala česká hokejová legenda v NHL za klub Florida Panthers, predtým pôsobil  v kluboch New Jersey Devils, Boston Bruins, Pittsburgh Penguins, Washington Capitals, New York Rangers, Philadelphia Flyers, Dallas Stars a potom hral Kontinentálne hokejovú ligu za Avangard Omsk.

V NHL vyhral dvakrát Stanley Cup, päťkrát bol víťazom kanadského bodovania a stal sa historicky najlepším Európanom hrajúcim v NHL.

V decembri 2016 sa v historickej tabuľke produktivity počtom 1 889 bodov dostal na 2. miesto a medzi aktívnymi hokejistami pôsobiacimi v NHL je čo do počtu gólov, asistencií i kanadských bodov najlepší.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:49