Miriam KittlerPeter Mayer
StoryEditor

Miriam Kittler odchádza z Fun rádia

05.09.2017, 11:22
Autor:
(pš)(pš)
Pre komerčné rádio pracovala deväť rokov.

Miriam Kittler vo Fun rádiu pracovala deväť rokov v pozícii riaditeľky obchodu. Bola aj členkou predstavenstva spoločností Fun Media Group a Radio. Zo spoločností odchádza ku koncu septembra.

Miriam Kittler zmenu zvažovala dlhšiu dobu. "V mojej firme sa mi začali množiť požiadavky na nastavenia obchodných oddelení, spracovanie  obchodno-marketingových stratégií a školení, ktoré som musela sčasti odmietať," zdôvodnila svoj odchod Kittler.  "Vo Fun Medii som však chcela ešte doriešiť prechod onlinu na AdForm prostredie, ktoré podporuje programatický predaj. Práve včera som ukončila deväť rokov môjho pôsobenia vo Fun rádiu. Myslím, že toto je ten správny čas ísť sa venovať novým projektom vo vlastnej firme."

Podľa Kittler je Fun rádio čo do porovnania sharu na trhu a obchodného sharu najvýkonnejším rádiom. Podarilo sa tu zrealizovať veľmi efektívne spojenie onlinu a rádia, pracujú tam úžasní ľudia. S Fun rádiom bude Kittler spolupracovať aj v budúcnosti, len v inej forme.

Pred Fun rádiom pôsobila Kittler v rádiu Twist, podieľala sa na nastavení obchodnej stratégie Slovenského rozhlasu, je konateľkou vlastnej spoločnosti Rádio makler.

Podľa generálneho riaditeľa Fun rádia Rastislava Dutku bola Miriam Kittler dôležitou súčasťou tímu Fun rádia celých deväť rokov. "Zo svojej pozície bola zodpovedná za tvorbu obchodnej stratégie a „zobchodovanie“ silnej značky Fun rádia, čo vždy bola a aj ostane náročná úloha. Za jej oddanosť práci jej v mene všetkých kolegov vo Fun rádiu ďakujem a prajem veľa ďaľších profesionálnych aj osobných úspechov," dodáva Dutka.

Pre stálu komerčnú Dvojku to nie je za krátke uplynulé obdobie jediná dôležitá personálna zmena. Začiatkom júna stoličku generálneho riaditeľa opustil Patrik Ziman. Novým šéfom sa stal Rastislav Dutka.


menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:47