Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group a viceprezident pre televíznu sekciu Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc Slovenska (ANRTS)
StoryEditor

Novým šéfom ANRTS je generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega

25.10.2017, 12:16
Autor:
(pš)(pš)TASRTASR
ANRTS má aj nových viceprezidentov.

Asociácia nezávislých rozhlasových a televíznych staníc (ANRTS) má nové vedenie. Jej prezidentom sa stal generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega. Vystriedal tak Patrika Zimana, ktorý odišiel aj z Fun rádia a stal sa generálnym manažérom HC Slovan v KHL. Viceprezidentom pre televíznu sekciu sa stal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele, viceprezidentom pre rádiovú sekciu generálny riaditeľ Rádia Expres Ivan Antala.
Členmi Rady Asociácie sú Rastislav Dutka (Fun rádio), Tatiana Ďuricová (Europa 2), Juraj Spuchľák (Rádio Lumen), Rastislav Lehotský (Rádio SiTy), Igor Čekirda (TV TA3), Tomáš Kapusta (Rádio Jemné). V tomto zložení budú pôsobiť najbližšie trojročné funkčné obdobie (október 2017–október 2020).
 

ANRTS reprezentuje na poli súkromného rádiového a televízneho vysielania 16 rádií a tri televízne stanice. Existuje na podporu duálneho vysielania na Slovensku, mimo iné zastupuje súkromných vysielateľov smerom k štátnej správe, predovšetkým pri lobingu súvisiacom so zmenou legislatívy či autorským zväzom.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 06:01