StoryEditor

RTVS dnes večer mimoriadne mení program. Dôvodom je úmrtie Antona Srholca.

07.01.2016, 12:31
Zmeny programu sa týkajú Dvojky.

Zmeny programu sa týkajú Dvojky a rozhlasových staníc: Rádio Slovensko, Rádio Devín a Rádio Regina.

RTVS informovala médiá, že v súvislosti s úmrtím kňaza Antona Srholca pripravila mimoriadne zmeny programu v rozhlase i v televízii.

Už dnes na Dvojke desať minút po dvadsiatej zaradí dokument z cyklu GEN.sk, vďaka ktorému si diváci budú môcť pripomenúť osobnosť Antona Srholca. Po polnoci odvysiela Dvojka  publicistický program O čom je život podľa Antona Srholca s jeho zamyslením nad hodnotami v živote človeka.

Rádio Slovensko dnes o pol jednej mimoriadne zaradilo rozhovor  - Spomienka na Antona Srholca redaktorky Soni Gyarfášovej a podvečer o 18.30 odvysiela reláciu so slovenským výnimočným kňazom a osobnosťou Antonom Srholcom - Osudy.

Rádio DEVÍN na sobotu (9. 1.) pripravuje špeciálny blok relácií Pocta Antonovi Srholcovi: od 7:40 to bude zostrih z cyklu Navštívil Rádio Devín s rozhlasovými rozhovormi s Antonom Srholcom. O 8:05 bude do vysielania zaradený rozhovor s autorkou Alenou Čermákovou o filme, ktorý nakrútila o Antonovi Srholcovi a od 8:20 Odkazy do neba pre Antona Srholca. Rádio Regina v sobotu (9.1.) o 12:10 odvysiela Portrét A. Srholca a v nedeľu o 10:00 Túto hudbu mám rád s hosťom Antonom Srholcom.

 

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:35