StoryEditor

Aktuality.sk v novej kampani nestrpia nečestné praktiky, tunelovanie a rozkrádanie

29.02.2016, 13:24
Vydavateľstvo Ringier Axel Springer spúšťa po webe Čas.sk kampaň aj pre svoj druhý spravodajský portál Aktuality.sk.
Aktuality.sk prichádzajú s novou kampaňou. Posolstvo v kampani komunikujú šéfredaktor Peter Bárdy, hlavný komentátor Dag Daniš a investigatívny novinár Marek Vagovič. Kampaň pochádza z dielne Creative Department.
 
Podľa prieskumu výskumnej agentúry TNS SK sa totiž ukázalo, že Slováci čítajú Aktuality.sk hlavne kvôli domácim správam, aktuálnosti a objektívnosti informácií.
 
V kampani hovoria Aktuality.sk  jasné NIE korupcii, tunelovaniu a rozkrádaniu. Toto posolstvo budú Aktuality.sk šíriť prostredníctvom kompletného mediamixu vrátane sociálnych sietí. Kampaň bude prebiehať až do 20. 3. 2016.
 
“Naša práca je opisovať a komentovať skutočnosť. Nie vytvárať ju. Nepíšeme proti niekomu, ale vždy iba o niekom. A jasne hovoríme NIE všetkým tým neduhom, ktoré sa bohužiaľ stali bežnou súčasťou našej spoločnosti,” vysvetľuje šéfredaktor Aktuality.sk Peter Bárdy.
 

 
 
Aktuality.sk sa vlani presťahovali zo Žiliny do Bratislavy a redakciu doplnili viacerými novinármi aj z redakcií iných médií: Marek Vagovič prišiel z .týždňa, Dag Daniš z Hospodárskych novín.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:31