StoryEditor

Markíza spúšťa novú šou. Moderovať ju bude Pyco

01.03.2016, 07:00
V novej šou Tvoja tvár znie povedome sa budú známe osobnosti snažiť čo najlepšie napodobniť svetové hviezdy šoubiznisu.

Nová veľkolepá šou Tvoja tvár znie povedome plná hitov, zábavy a dokonalých kostýmov štartuje v nedeľu 6. marca o 20:30 na Markíze a bude sa vysielať desať týždňov. Réžiu šou má pod taktovkou Pepe Majeský, ktorý má dlhoročné skúsenosti s výpravnými šou ako SuperStar či Hlas Česko Slovenska.

 

Osem známych osobností sa podujme na čo najdokonalejšie stvárnenie svetových hviezd pomocou tanca, spevu či celkového prejavu a vystúpenia. V zábavnej šou bude súťažiť a bojovať o priazeň divákov týchto osem celebrít - herečky Helena Krajčiová, Barbora Švidraňová a Michaela Čobejová, zabávači Štefan Skrúcaný a Andrej Bičan, víťazi speváckej súťaže SuperStar Emma Drobná a Lukáš Adamec, a napokon moderátor a redaktor televízie Markíza Viktor Vincze.

 

Mejkap, kostýmy, vystupovanie na pódiu a v neposlednom rade spev sa musí čo najviac priblížiť k hudobnej ikone, ktorú si súťažiace osobnosti vylosujú. Ich výkony bude posudzovať porota v zložení Zuzana Fialová, Dano Dangl a Mário „Kuly“ Kollár.

Temperamentná herečka Zuzana Fialová je zárukou, že šou bude nabitá emóciami. Väčšina súťažiacich si myslí, že práve ona bude z porotcov najprísnejšia. Dano Dangl ako porotca najviac ocení, keď sa súťažiaci nebudú brať príliš vážne. Vyzerá to tak, že Kuly bude v úlohe porotcu najmenej prísny a nemilosrdný. Kulymu ako jedinému z poroty „hrozí“, že ho niektorý zo súťažiacich bude v jednom z kôl imitovať.

 

 

Moderátorom šou je Martin „Pyco“ Rausch. „Je to pre nová výzva, na ktorú sa veľmi teším. Na šou pracuje skvelý tím profesionálov, takže diváci uvidia kvalitnú šou. Ako pre nich, tak aj pre mňa bude zaujímavé sledovať, ako sa naše známe osobnosti budú každý týždeň meniť,“ povedal Martin „Pyco“ Rausch. Pyco už dobre vie, do čoho súťažiaci idú. Aj on si už prešiel premenou, keď sa počas nakrúcania upútavok ocitol v koži Freddieho Mercuryho aj Boba Marleyho.

 

Formát s originálnym názvom Your Face Sounds Familiar odštartoval v roku 2011 v Španielsku a odvtedy sa predal do viac ako 30 krajín po celom svete – Veľkej Británie, Talianska, Ruska, Argentíny, Číny a ďalších. Šou získala niekoľko prestížnych cien vrátane ocenenia FRAPA 2012 za najlepšiu súťažnú reality šou. Your Face Sounds Familiar ponúka mix súťaže, zábavy a skvelej hudby. Známe osobnosti sa snažia čo najlepšie napodobniť svetoznáme hviezdy ako Amy Winehouse, George Michael, Rihanna, Freddie Mercury, Beyoncé a mnohých ďalších.
 

Foto: TV Markíza.

 

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

 

 

 

 

 

Zdroj: kh

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 08:41