StoryEditor

Fear the Walking Dead: V bratislavských uliciach vyčíňal zombie taxi

24.08.2016, 11:37
Autor:
hrnhrn
Moderátor Binďo si vystrelil z ľudí v uliciach Bratislavy.

So znetvorenou tvárou a mrazivým pohľadom útočila na cestujúcich moderátor Nočnej šou rádia Europa 2 Ivan „Binďo“ Bindas. Stal sa jedným zo „živých mŕtvych“ a svoje obete si vyhľadal v taxíku.

Pred premiérovým dielom pokračovania kultového seriálu Fear The Walking Dead si Binďo vystrelil z ľudí v uliciach Bratislavy. Zamaskovaný ako zombie nasadol do taxíku so skrytými kamerami. „Keďže som veľkým fanúšikom seriálu Fear The Walking Dead na AMC, nemohol som túto výzvu odmietnuť. Nakrúcanie pranku som si vychutnal, dobre sme sa zabavili. Bál som sa trochu, aby sa ma nejaký veľký chlap nezľakol a nenatiahol mi jednu,“ uviedol moderátor, ktorý priznal, že sa nevie dočkať nových dielov seriálu Fear the Walking Dead. Osem nových častí druhej série seriálu vysiela stanica AMC každý pondelok o 22:00.

Takto zareagovali na Binďa cestujúci v taxíku:

Making of video:

Prankové video i making of video prezentovali exkluzívne rádio Europa 2 a portál Čas.sk, neskôr sa pridali ďalšie médiá.  Spolupráca s Europa 2 bola postavená na využití ich social kanálov (Facebook, Instagram) a Binďových profilov, vrátane súťaže o Fear the Walking Dead merchandise. Súbežne beží aj ATL kampaň k seriálu, ktorý je jedným z nosných seriálov filmového kanála AMC. Kampaň pre AMC realizovala agentúra PR.Konektor.

AMC

O seriáli Fear the Walking Dead:

V očakávanej druhej sezóne seriálu Fear the Walking Dead sa hrdinovia stretávajú s nástrahami, ktoré im pripravil postapokalyptický svet. Siedmy diel sa s divákmi rozlúčil vo chvíli, kedy rodiny Clarka/Manawy, Salazara a Stranda čelili doposiaľ najväčšej skúške. Postavy stratené vo vlastných charakteroch hľadajú cestu, ako prežiť v tej najkrutejšej realite. Ruka v ruke s nádejou, že nájdu miesto, ktoré doposiaľ  nezasiahla infekcia, čelia zložitej otázke, čo pre nich teraz znamená rodina. Čoskoro zistia, že ani voda už nie je bezpečnejšia ako pevnina a prežitie Armageddonu nie je automaticky liek na medziľudské vzťahy. Naši hrdinovia, poznamenaní udalosťami na jachte Abigail, zistia, čo pre nich znamená slovo domov a tiež jeho protipól – samota. Všadeprítomné napätie a nedôvera silno ovplyvnia morálne hodnoty hlavných postáv a otáznik sa bude vznášať nad odolnosťou ich psychiky.

Medzitým čo Travis bojuje s nezvratnou temnotou, ktorá sa chystá pohltiť Chrisa, Alicia čelí vzdoru Madison nechať Nicka ísť. Smútok a bolesť sú Strandovi silným protivníkom a kvôli Danielovej pochybnej minulosti Ofélia stráca nádej v lepšie zajtrajšky. Kto sa teda ujme kormidla a stane sa prirodzeným lídrom, v ktorom ostatní nájdu oporu? Za čo ešte stojí bojovať v tomto šialenom svete?

Výkonná produkcia: Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert.

Hlavné hviezdy seriálu: Kim Dickens (Medison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) a Colman Domingo (Strand).

AMC

01 - Modified: 2022-01-21 15:28:58 - Feat.: - Title: AMC obnovuje zmluvu s Telekom a Digi. Z ponuky vypadne Paprika TV a CBS Reality 02 - Modified: 2020-06-10 14:15:21 - Feat.: - Title: Európsky futbal sa znovu prebúdza k životu. Coppa Italia sa vracia na obrazovky Sport1 03 - Modified: 2020-06-02 11:58:03 - Feat.: - Title: F1 sa vracia na Sport1 a Sport2. Sezónu odštartuje Veľkou cenou Rakúska 04 - Modified: 2020-04-17 15:05:50 - Feat.: - Title: Šípky na diaľku, ale naživo. Stanice Sport1 a Sport2 odvysielajú unikátny PDC Home Tour 05 - Modified: 2020-03-26 08:40:41 - Feat.: - Title: Desiatky televíznych staníc sa zapojili do spoločnej iniciatívy. Zostaňte doma, odkazujú divákom
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 10:38