StoryEditor

Zoznam mení produktového manažéra

28.09.2016, 14:49
Autor:
imim
Vedúcim produktového oddelenia sa stal Martin Šváby. Vo funkcii nahradil dlhoročného manažéra Filipa Kunu.

Produktový manažér Martin Šváby zastáva od 1. septembra pozíciu vedúceho produktového oddelenia v Zozname. Personálna zmena je zavŕšením procesu nového členenia produktového oddelenia a s tým spojenej agendy, ktorý prebiehal od začiatku tohto roka.

Na pozícii vystriedal dlhoročného zamestnanca Filipa Kunu, ktorý bude aj po výmene naďalej spolupracovať so spoločnosťou ako konzultant v oblasti nových obchodných príležitostí.

Filipovi sme ako lojálnemu kolegovi veľmi vďační za jeho prínos a prácu v prospech našej spoločnosti. Preto sme radi, že naša spolupráca nekončí. Prajeme mu veľa ďalších profesijných úspechov a ďakujeme mu aj za to, že spoločnosti „vychoval“ svojho nástupcu s nemenšími kvalitami,“ hovorí Martin Mác, konateľ Zoznamu.

Martin Šváby nastúpil do spoločnosti v decembri 2013. Pred tým (2007-2009) pôsobil ako CEO pre video portál čeknito.sk. V Zozname spravoval ako produktový manažér hlavné webové magazíny portfólia Zoznamu, vrátane spravodajského webu Topky.sk, športového spravodajského  portálu Športky.sk, či  lifestylového magazínu Feminity.sk.

„Vedúca pozícia je pre mňa veľkou výzvou, ale aj zadosťučinením, hovorí Šváby. „Som pripravený a teším sa na to, ako budeme spolu s mojim tímom pracovať na neustálom zlepšovaní portfólia pre našich používateľov.“

O Zozname

Jeden z najnavštevovanejších slovenských internetových portálov Zoznam.sk – www.zoznam.sk vznikol v roku 1997. Špecializuje sa na vyhľadávanie webových stránok slovenského internetu a zároveň poskytuje internetovým používateľom v prehľadnej forme všetko, čo im slovenský internet môže poskytnúť. Preto dnes Zoznam.sk ponúka viac ako 40 on-line produktov. Medzi najdôležitejšie produkty portálu Zoznam.sk patrí spravodajský server Topky.sk, špecializované magazíny (Feminity.sk, Mojdom.sk, Dromedar.sk, oPeniazoch.sk, Podkapotou.sk,Urobsisam.sk, PC.sk, PlníElánu.sk) a dôležitou súčasťou portfólia služieb Zoznam.sk je aj Katalóg firiem.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:39