StoryEditor

Markíza pripravuje tri nové seriály. V hlavných úlohách sa objavia Kubovčík, Kemka, Latinák i Bárta

23.10.2016, 21:13
Autor:
hrnhrn
V novom roku sa na obrazovkách televízie objavia nové komediálne a krimi seriály.

Televízia Markíza pripravuje do novej sezóny 2017 dva nové komediálne seriály a jeden kriminálny seriál. Nebudú chýbať ani ďalšie série osvedčených seriálov.

Kemka a Latinákom budú variť

Nový seriál Kuchyňa vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA.

Mladý talentovaný kuchár Michal rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii. Keď na dôležitej akcii spôsobí trapas, je nútený odísť. Typický mestský chalan sa odrazu ocitá v Nízkych Tatrách, v prostredí, ktoré ani nemohlo byť odlišnejšie od toho, na čo bol predtým zvyknutý.

​Nové miesto však prinesie Michalovi nových kolegov - celebritného majiteľa, bývalého hviezdneho kuchára, ktorý prišiel o kariéru kvôli problémom s alkoholom a niekoľkým rozvodom, niekdajšiu hokejovú hviezdu, ktorá dnes namiesto puku naháňa zemiaky po panvici, ale aj manažérku Luciu, pre ktorú bude chalan z hlavného mesta šancou na nový život po rozchode so ženatým milencom. V réžii Jakuba Kronera si v seriáli zahrajú Monika Hilmerová, Juraj Kemka, Lukáš Latinák, Samuel Spišák, Martin Dejdar, Gabriela Mihalčínová Marcinková či Jakub Gogál.

TV Markíza

Zabudnite na divoký západ, prichádza Divoký Zapadákov

Na novom komediálnom seriáli Divoký Zapadákov pod producentským vedením Dana Dangla začala televízia Markíza pracovať už pred časom. Odohráva sa v zabudnutej dedinke pánubohu za chrbtom plnej svojských postavičiek. Nechýba obávaný gangster, vyhlásená kráska či veľmi snaživý a málo rešpektovaný šerif. V seriáli sa objavia herci ako napríklad Michal Kubovčík, Dominika Kavaschová, Daniel Fischer, Adam Jančina, Peter Kadlečík, Lukáš Dóza či Michal Jánoš.

TV Markíza

​Bárta ako slovenský Sherlock Holmes

Ďalší nový seriál Detektív Dušo sa odohráva v typickom slovenskom mestečku. Vyšetrovateľ Dušan Štefánik nie je stereotypný krásavec s tehličkami na bruchu. Pri vyšetrovaní nepoužíva päste ale mozog. Od detstva obdivoval Sherlocka Holmesa a prvú vraždu sa pokúšal vyriešiť už ako desaťročný. Pracuje v tíme majora Németha, nie práve najschopnejšieho, ale oddaného policajného úradníka. Tím vyšetrovateľov dopĺňa súdna lekárka, ktorá si síce drží od kolegov odstup, ale svojej práci je absolútne oddaná. V hlavných úlohách sa objavia Alexander Bárta, Petra Vajdová a Miroslav Noga.

TV Markíza

​Kávomat – miestny úrad Hodrušany

Obyčajná chodba obyčajného miestneho úradu vo fiktívnej obci Hodrušany je miestom, kde sa odohráva komediálny seriál. Jedného dňa na chodbu sám starosta namontoval kávomat. A v ňom je namontovaná priemyselná kamera, ktorá sníma všetko, čo sa pri kávomate udeje.

Televízia Markíza zatiaľ odvysielala jedno vydanie seriálu v pondelok 6. júna 2016. Pozrelo si ho takmer 300-tisíc divákov nad 12 rokov a zaznamenalo podiel 46,9 percenta v cieľovej skupine 12-54.

​​Ďalšie série úspešných seriálov

V novom roku nebudú chýbať na Markíze ani pokračovania osvedčených formátov. Na obrazovkách bude pokračovať novými epizódami už piata séria Hornej Dolnej, nebude chýbať ani skeč-šou Kredenc. Svojou deviatou sériou budú pokračovať aj príbehy z vinárskeho prostredia v dennom seriáli Búrlivé víno.

01 - Modified: 2024-04-02 14:44:04 - Feat.: - Title: Veľkú Noc ovládlo Let´s Dance. Tanečná šou prilákala najväčšie publikum od roku 2011 02 - Modified: 2024-02-28 10:46:29 - Feat.: - Title: Vladimír Mužík nastupuje do vedenia CME. Zároveň zostáva šéfom MAFRA Slovakia 03 - Modified: 2023-09-25 10:43:58 - Feat.: - Title: Predvolebná debata Markízy: Šimečka zmenil názor. Televízia až do poslednej chvíle netuší, kto príde diskutovať 04 - Modified: 2023-07-18 11:17:41 - Feat.: - Title: Je to oficiálne. Novým generálnym riaditeľom Markízy bude Peter Gažík 05 - Modified: 2023-06-09 11:43:39 - Feat.: - Title: Hviezdy Ivety Ferencová a Germani aktuálne točia vlastné seriály v Chorvátsku
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 02:20