StoryEditor

Trump sa hnevá na NBC. Jeho parodovanie vraj nebolo vyvážené

22.11.2016, 13:16
Satirická relácia Saturday Night Live, ktorá sa v Spojených štátoch vysiela už viac ako 40 rokov, parodovala vo svojej poslednej časti Donalda Trumpa.

Budúcemu prezidentovi najväčšej ekonomiky sveta sa však satira príliš nepozdávala. K "protipalbe" tak využil svoj obľúbený prostriedok – účet na Twitteri, prostredníctvom ktorého si posťažoval na údajnú silnú zaujatosť voči svojej osobe.

Trump si podobne posťažoval na absenciu vyváženosti, podľa ktorej by mali obaja kandidáti dostávať v médiách rovnaký priestor. Politický nováčik tak pravdepodobne počíta s tým, že ak bude niekde parodovaný on, mala by byť ekvivalentný čas zosmiešňovaná aj Hillary Clintonová.

Twitter

​Pravidlo vyváženosti však platí len v období pred voľbami. Po voľbách už majú zámorské médiá voľné ruky.

Web CNN poznamenal, že si Donald Trump pred rokom v relácii Saturday Night Live sám zahral. Na Twitteri potom uviedol, že sa jedná o skvelú šou. Vďaka pravidlu vyváženosti potom na stanici NBC dostali rovnaký čas aj vtedajší Trumpovi súperi John Kasich a Mike Huckabee.

Twitter

01 - Modified: 2020-08-20 08:30:21 - Feat.: - Title: Trump vyzval na bojkot amerického výrobcu pneumatík Goodyear 02 - Modified: 2017-02-01 06:24:34 - Feat.: - Title: Značky sa búria proti Trumpovi. Toto odkazuje Dove či Nike
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:46