TV Markíza/TV JOJ/RTVS; koláž Stratégie
StoryEditor

Milujem Slovensko v piatky napokon nekončí. Takáto bude programová štruktúra v marci

28.02.2017, 14:00
Televízie štartujú jarnú sezónu a prinášajú na obrazovky ďalšie nové projekty.

V marci odštartujú televízie jarnú sezónu a prinesú na obrazovky ďalšie nové projekty. Markíza uvedie nové epizódy Hornej Dolnej, ďalšiu sériu šou Tvoja tvár znie povedome a v schátranom mlyne začnú bojovať odvážlivci o výhru v reality šou Farma. Na podvečerné obrazovky sa vrátia aj ďalšie príbehy z vinárskeho prostredia v seriáli Búrlivé víno. Televízia JOJ odštartuje svoj výpravný seriál 1890 a po takmer dvoch rokoch sa opäť rozsvieti aj v Paneláku na Geologickej.

Televízny dinosaurus zmenil dres

Do JOJ sa od konca februára presunula z RTVS relácia Nikto nie je dokonalý. Zábavná šou sa na obrazovkách televízií objavuje už od roku 1997. Najprv testovala vedomosti národa v slovenských uliciach televízia Markíza. Reláciu s názvom Aj múdry schybí vysielala do júna 2010, kedy ju z obrazoviek stiahla kvôli klesajúcej sledovanosti. Na Silvestra 2012 reinkarnovala zábavnú reláciu RTVS a uviedla ju pod názvom Nikto nie je dokonalý.

Od počiatku boli moderátormi relácie Oliver Andrásy a Elena Vacvalová, v roku 2014 ich vystriedali rozhlasoví spíkri Marcel Forgáč a Milan "Junior" Zimnýkoval. Oliver Andrásy prešiel z moderátorského kresla do tvorivého tímu, kde dohliada na výrobu.

RTVS vysielala Nikto nie je dokonalý až do decembra 2016, keď sa rozhodla v zábavnej šou nepokračovať. Medzi hlavných kritikov relácie patril predseda parlamentu Andrej Danko (SNS), ktorý sa vyjadril, že takýto typ programu na obrazovky verejnoprávnej televízie nepatrí. Nikto nie je dokonalý však patrilo medzi najsledovanejšie relácie a na pomery verejnoprávnej televízie dosahovalo nadpriemerné výkony.

Netradičné zmeny v RTVS

Utorkový prime time na JOJ tak patrí od 28. februára práve relácii Nikto nie je dokonalý.

AKTUALIZÁCIA: RTVS najprv zareagovala na zmenu tak, že ohlásila presun svojej šou Milujem Slovensko práve do utorkového prime time. Hoci relácii od začiatku vysielania, od 1. apríla 2013, patrili piatkové večery a verejnoprávna televízia bývala lídrom sledovanosti dokonca aj s reprízami relácie. Reprízy vysiela Jednotka od začiatku tohto roka, keď na konci minulého skončila s premiérovými časťami piatej série. Napokon sa zmeny nekonajú a Milujem Slovensko zostáva v piatkovom prime time. V utorok odvysiela Jednotka reprízu Nikto nie je dokonalý a potom už zaradí do programovej štruktúryslovenské filmy.

Pozrite si, akú programovú štruktúru v prime time budú mať televízie počas marca:

​V podvečernom vysielacom čase počas pracovných dní nenastávajú rošády, Markíza vysiela Rodinné prípady, ktoré nahradí od polovice marca deviatou sériou Búrlivého vína. JOJ pokračuje s úspešnou kuchárskou šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a RTVS má v programe tradičné súťažné kombo Duel a 5 proti 5.

V soboty začne Markíza reprízovať aktuálnu sériu šou Tvoja tvár znie povedome (od 11. marca). JOJ pokračuje v reprízovaní seriálu Prázdniny a RTVS vysiela magazíny Cestou necestou a Postav dom, zasaď strom.

Nedeľné podvečery na Markíze budú patriť reprízam Divokého Zapadákova, na JOJ Novému bývaniu DIZAJN a Tajomstvu mojej kuchyne na Jednotke.

01 - Modified: 2017-02-28 13:38:19 - Feat.: 0 - Title: Tieto novinky odštartujú v marci na Markíze a JOJ 02 - Modified: 2017-02-28 13:38:56 - Feat.: 0 - Title: Televízne novinky: Ktoré u divákov prepadli a ktoré zabodovali?
01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:36