StoryEditor

Rocková republika bude od marca bez moderátorov. Zmena formátu sa blíži

28.02.2017, 08:35
Autor:
dbsdbs
Začiatkom roka vlastník rádia Martin Lengyel informoval o plánovanej zmene formátu rádia, bude spravodajské.

Od prvého marca bude podľa informácií Stratégií rádio Rocková republika vysielať bez moderátorov, v posledný februárový deň viacerí ďakovali poslucháčom za dlhoročnú priazeň a lúčili sa s nimi v éteri aj na sociálnej sieti. Začiatkom roka vlastník rádia Martin Lengyel informoval portál Rádiá.sk o plánovanej zmene formátu rádia, podľa jeho vyjadrení by sa v priebehu apríla malo zmeniť na spravodajské.  

"Rocková republika vysiela naďalej ako rocková a bude vysielať až do preformátovania,"napísala v stanovisku pre Stratégie.sk Hana Koblišková, generálna riaditeľka. Informácie o novom formáte rádio zatiaľ nekomunikuje.

rockovarepublika.sk

Rocková republika vysiela od konca roku 2012, dnes ju naladíte v šestnástich mestách na osemnástich frekvenciách. 

Po preformátovaní Rockovej republiky zostane jediným celoplošným rockovým rádiom Anténa Rock z portfólia Radio Services. Okrem nej do skupiny patria Europa 2, Jemné a Rádio Vlna. V prieskume počúvanosti MML Rádioprojekt však ani jedno špecializované rádio nefiguruje sedmičke najpočúvanejších reportovaných staníc. 

01 - Modified: 2017-03-07 08:53:53 - Feat.: - Title: Radio_Head Awards festival prinesie kvalitnú hudbu, koncerty budú dostupné aj v živom vysielaní 02 - Modified: 2017-03-09 12:25:19 - Feat.: - Title: Noví moderátori, relácie aj programové novinky. Marcové zmeny v slovenských rádiách na jednom mieste
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 10:30