StoryEditor

Hana Gregorová sa objaví ako veštica v kriminálke Temný kraj

15.03.2017, 08:13
Autor:
(red)(red)
"Tiež ma baví veštiť. Myslím, že mám určitý dar," hovorí Gregorová.

Kriminálna miniséria televízie Prima Temný Kraj s Lukášom Vaculíkom v hlavnej úlohe, sa zaradil medzi najsledovanejšie aktuálne vysielané programy v Českej republike, a ako seriálová novinka je od začiatku vysielaný aj prostredníctvom kanálu Prima PLUS, ktorý je dostupný divákom na Slovensku. Aj tu patrí medzi najsledovanejšie programy tohto kanálu.

V ďalšom z príbehov kriminálnej minisérie sa, v netradičnej úlohe veštkyne, predstavuje aj slovenská herečka Hana Gregorová. Ako prezradila, táto úloha jej vôbec nebola cudzia. Diváci ju uvidia v dvojdiele Jezinky, ktorého prvú časť odvysiela televízia Prima PLUS v nedeľu 26. marca.

Prima PLUS

​Zatiaľ čo vyšetrovateľ Petr Kraj (Lukáš Vaculík) sa napriek zhoršujúcemu zdravotnému stavu snaží stále pomáhať policajtom z miestneho oddelenia i kolegom z pražského oddelenia vrážd pod vedením Libuše Kvapilovej (Zdena Studenková), jednotlivé prípady všetkých zainteresovaných neprestávajú prekvapovať.

Pri ďalšom prípade budú hrať kriminalisti o čas. V období medzi sviatkami sa niekto snaží otráviť ľudí formou, ktorá ťaží z adventných zvykov, no zároveň evokuje aj tajomné legendy o veštení budúcnosti. Hrdinovia seriálu sa tak stretávajú aj s miestnou veštkyňou. Pomôže kriminalistom vyriešiť prípad?

Netradičnej úlohy sa zhostila slovenská herečka Hana Gregorová. A aj keď natáčanie na prvý pohľad malej postavy trvalo len dva dni, vedmu v jej podaní si určite zapamätáte.

Ako by ste predstavili svoju rolu v seriáli Temný Kraj?

Je to taká sympatická vedma, ktorá celkom slušne predpovedá budúcnosť. Kriminalisti ju ale vážne neberú. Tiež ma baví veštiť, mám cigánske karty a občas tiež také „shiningy“.

Je vám výklad kariet blízky?

Moja maminka vykladala karty veľmi dobre a ja si ich tiež občas rozhodím, keď neviem „kudy kam“. Ale myslím, že mám určitý dar. Občas mávam predtuchy a tak.

Využili ste niekedy aj služby inej kartárky? Alebo vám karty vykladala vaša mama?

Maminka dcére vykladať nemôže, na blízkych to nefunguje. Mám šikovného veštca na Slovensku, ale neupínam sa na to, skôr si len overím niektoré veci. Musím povedať, že mu všetko vyšlo. Mám aj skúsenosť, kedy mi kamarátka odporučila jednu vraj výbornú pani. Išla som tam, no mlčala som ako ryba. Samozrejme, že sa do ničoho netrafila.

Takže je medzi kartárkami rozdiel?

Je. Myslím, že dnes už je to trochu biznis a skutoční veštci, čo to naozaj vedia a majú dar od Boha, tak tí to ani pre peniaze nerobia.

Ako sa vám natáčalo s hereckými kolegami?

Natáčalo sa mi dobre. Honzíka Teplého i Lukáša Vaculíka poznám, s Kristýnkou Fuitovou sme robili Ordináciu, takže to bolo príjemné. Je dôležité, aby si ľudia sadli. Mám tiež rada sestry Bártů, bavilo ma to.

01 - Modified: 2019-08-19 13:21:27 - Feat.: - Title: V nedeľu spoznáme Česko-Slovenskú Miss, federálna súťaž krásy sa vracia po 26 rokoch 02 - Modified: 2019-08-14 08:43:11 - Feat.: - Title: Speváčka Marta Jandová bude mať svoju talkshow 03 - Modified: 2018-10-01 09:32:36 - Feat.: - Title: Ano, šéfe! končí. Pohlreich sa predstaví v poslednej časti gastronomickej reality šou 04 - Modified: 2018-10-01 08:48:47 - Feat.: - Title: Ano, šéfe! sa vracia na slovenské obrazovky. Pohlreich sa predstaví v poslednej sérii 05 - Modified: 2018-06-27 14:21:45 - Feat.: - Title: Česko v priamom prenose aj na slovenských obrazovkách. Prima štartuje novú éru spravodajstva
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:21