StoryEditor

"BBC otec" je späť. Jeho dcérka si opäť získala internet

19.03.2017, 10:52
Autor:
hrnhrn
Profesor Kelly predstavil v televízii svoju rodinu. Štvorročnej Marion predpovedajú sociálne siete sľubnú kariéru.

Rodina profesora Roberta E. Kellyho, ktorá sa nečakane preslávila po celom svete, zvolala tlačovú konferenciu. Pred pár dňami - počas online rozhovoru s BBC, kde profesor komentoval dianie v Južnej Kórei, nečakane vošli do jeho pracovne jeho dve malé deti a neskôr žena, ktorá ich rýchlo vyviedla von. Video si na internete pozrelo milióny divákov, ktorí na sociálnych sieťach nešetrili pobavenými komentármi.

Na tlačovej konferencii predstavil profesor svoju ženu i deti a spoločne sa k humornej udalosti vyjadrili. „Mysleli sme si, že to bola katastrofa“, povedal Kelly o rozhovore s BBC. Manželský pár rozhodne nečakal takú vlnu pozornosti. "Musel som si vypnúť telefóny, odhlásiť sa z twitteru i facebooku," povedal Kelly. Jeho žena prezradila, že posledné dni im priniesli nemálo stresu, ale snažia sa všetko zvládnuť. Manželia sa tiež ospravedlnili, že na žiadne otázky neodpovedali, protože ich zaskočil nebývalý záujem.

Ich 4-ročná dcéra Marion sa však po druhýkrát stala miláčikom sociálnych sietí. Jej bezprostredný výraz, lízatko v ústach a žiadna hanblivosť či rešpekt pred toľkou pozornosťou médií vyzerali roztomilo. Sociálne médiá vidia Marion v budúcnosti v kongrese alebo aj ako prezidentskú kandidátku.

Manželia sa na pár dní stali tou najslávnejšou rodinou na svete, a nástup detí a svoju reakciu označili za dokonalú situačnú komédiu. ​V rozhovore pre BBC skonštatovali, že obaja si samozrejme spätne scénku niekoľkokrát pozreli, pripadá im humorná a chápu, prečo toľko ľudí pobavila. "Skrátka sme sa na tom zasmiali, ale tiež sme sa obávali, že sa nám BBC už nikdy neozve," povedala Kellyho manželka.

Žena prvý manželov rozhovor nahrávala vo vedľajšej miestnosti. Medzi rozhovorom cez Skype a priamym vysielaním bolo dvadsaťsekundové onedkorenie. Hneď ako zbadala, že v manželovej domácej pracovni sú obidve deti, bežala pre ne.

Robert E. Kelly je mimoriadnym profesorom medzinárodných vzťahov na Katedre politológie a diplomacie na univerzite v Južnej Kórei. So svojou manželkou Kim Jung-Ah, ktorá je učiteľkou jogy, sa zoznámil v Soule, krátko po tom, čo sa presťahoval z Británie do Južnej Kórey v roku 2008. Komentáre zo sociálnych sietí, kde bola Kim pre svoj ázijský pôvod automaticky považovaná za opatrovateľku detí, ďalej nekomentovali, hoci sa ich dotkli. 

Kelly tiež poprel špekulácie, že by mal v úmysle speňažiť svoju „slávu“ a profitovať zo svojich detí. Vyjadril sa, že to jeho manželka "si zaslúži medailu" za starostlivosť o neho a jeho dnes už slávne deti.

01 - Modified: 2022-01-18 10:49:29 - Feat.: - Title: Britská vláda sa chystá na dva roky zmraziť koncesionársky poplatok BBC 02 - Modified: 2022-01-09 13:38:27 - Feat.: - Title: Novou riaditeľkou spravodajstva BBC sa stane Deborah Turnessová 03 - Modified: 2022-01-05 09:42:36 - Feat.: - Title: BBC si pripomína 100. výročie on-line výstavou, k videniu sú aj slávne kostýmy 04 - Modified: 2020-10-30 12:07:50 - Feat.: - Title: Šéf BBC zaviedol manuál pre zamestnancov, ako sa správať na sociálnych sieťach 05 - Modified: 2020-09-08 06:49:13 - Feat.: - Title: BBC údajne zvažuje nahradenie koncesionárskych poplatkov novým systémom
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:04