StoryEditor

Pieseň pre Cuky Luky film naspievala Drobná, Švidraňová a Kuko. Pozrite si videoklip

21.03.2017, 09:20
Autor:
hrnhrn
Kuko z Horkýže Slíže sa predstavil v nezvyčajnej polohe, postaral sa o rapovú pasáž.

Presne o mesiac príde do slovenských kín komédia Cuky Luky film inšpirovaný televíznymi postavičkami z Kredenca. Tvorcovia filmu dnes uverejnili titulnú pesničku s názvom Sexy.

Producentom piesne je Radovan "Vrabec" Orth z legendárnej bratislavskej funky kapely Made 2 Mate a aktuálnej zostavy Funkiez. "Chceli sme k filmu funky singel a na Slovensku nie je v tomto žánri nikto povolanejší ako Vrabec. Ešte k nám aj zapadol, keďže vo filme je skutočný pretlak zvierat," zavtipkoval producent filmu Dano Dangl.

Pesničku naspievali speváčky Barbora Švidraňová a Emma Drobná. V nezvyčajnej polohe sa pri nahrávaní predstavil Peter Hrivňák alias Kuko, frontman rockovej kapely Horkýže Slíže, ktorý sa v nej postaral o rapovú pasáž.

Cuky a Luky predstavia vo filme príbeh začiatku svojho priateľstva, ktoré navždy zmenilo ich životy. Cuky (Petra Polnišová) je neuznanou video bloggerkou, ktorá túži po sláve. Luky (Zuzana Šebová) je celebritou na výslní, ktorá má všetko okrem lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy vytvoriť Miss. A tou sa má stať práve Cuky.

V hlavnej mužske úlohe sa predstaví Lukáš Latinák, bývalú miss si zahrá Diana Mórová a vo filme sa objaví v role moderátora aj Viktor Vincze. Režisérom snímky je Karel Janák (Snouborďáci, Rafťáci) za kameru sa postavil Tomáš Juríček (Kandidát). Na hudbe spolupracovala Ľubica Čekovská.

​Autormi námetu sú Dano Dangl, Lukáš Zednikovič a Silvia Majeská, scenár k filmu písali aj hlavné predstaviteľky Polnišová a Šebová. Producentsky film zastrešuje Dano Dangl, ktorého produkčná spoločnosť Noemo má na svojom konte okrem dokumentárneho filmu 38 hlavne projekty pre televízie - Kredenc, Partičku, Vo štvorici po Slovensku či Kukátko. Ku Kredencu píše Dangl aj scenáre a rozhodol sa využiť potenciál Cuky a Luky a priniesť na Slovensko komédiu.

Komédiu podporil aj audiovizuálny fond. V žiadosti o podporu uvádzajú autori rozpočet vo výške 780-tisíc eur, fond na realizáciu filmu prispel sumou 5-tisíc eur. Tvorcovia uvádzajú, že chcú divákom ponúknuť oddychovú komédiu, ničím nezaťaženú zábavu, ktorá podľa nich na Slovensku dlhodobo chýba. Film nemá byť len zbierkou skečov, ale má mať plnohodnotný dej.

Snímku prinesie do kín 20. apríla Itafilm.

01 - Modified: 2022-05-05 09:08:15 - Feat.: - Title: Milan Ondrík a Marián Mitaš nakrúcajú detektívku inšpirovanú baťovským svetom 02 - Modified: 2022-05-04 08:40:29 - Feat.: - Title: Filmový máj: Týchto sedem noviniek v kine nemôžete premeškať 03 - Modified: 2022-03-25 08:45:11 - Feat.: - Title: Do kín prichádza Tieňohra. Nový film režiséra Bebjaka je inšpirovaný skutočnými udalosťami 04 - Modified: 2022-02-02 11:15:26 - Feat.: - Title: Do kín prichádza V lete ti poviem, ako sa mám. Podľa tvorcov je ich najvýpravnejším filmom 05 - Modified: 2022-01-18 09:08:16 - Feat.: - Title: Najnovší Matrix, West Side Story aj slovenské komédie – do kín mieria očakávané filmy
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 19:32