StoryEditor

Vaša objektivita je nulová. Minister Kaliňák pri svojej obhajobe ostro kritizoval novinárov

22.03.2017, 20:07
Autor:
dbsdbs
Minister vnútra niektorých novinárov obvinil, že sú skorumpovaní.
"Prečo sme to schytali my?" Robert Kaliňák dnes na stretnutí s novinármi pri svojej obhajobe v kauze Bašternák odrážal novinárske otázky útokmi, najmä na Denník N. Novinárov ostro kritizoval, niektorých obvinil, že sú skorumpovaní.
Mediálna prestrelka vládnych politikov s novinármi tento týždeň pokračuje. Po včerajšej kritike premiéra Fica na adresu verejnoprávnej RTVS dnes minister vnútra Robert Kaliňák obviňoval Denník N a ostatné médiá.
Na otázky o tom, či je v poriadku že robil biznis s obvineným z neplatenia dane, odpovedal útokmi. "Vaša objektivita je nulová. Problém je v tom, že vy máte dvojitý kilometer. Pána Lipšica chránite a nikdy nenapíšete, čo sa dialo keď bol ministrom," hovoril napríklad Veronike Folentovej z Denníka N. 

​Kuriózny postoj zaujal aj k medializovanej propagácii nacististickej symboliky na galavečeri Ľudovej strany - Naše Slovensko. "Myslím si väčšiu reklamu od vás dostať nemohli. Ja neviem povedať, či oni nachytali vás, alebo vy ich," povedal. 

Robert Fico a Robert Kaliňák sú pod zvýšeným tlakom médií po piatkovom obvinení Ladislava Bašternáka z neplatenia dane. Minister vnútra s obvineným podnikateľom podnikal, premiér si od neho prenajíma byt v luxusnom komplexe Bonaparte. 
01 - Modified: 2017-03-17 10:25:03 - Feat.: 0 - Title: Ficove stupňované útoky sú zlá správa pre Václava Miku 02 - Modified: 2017-03-21 14:08:07 - Feat.: 0 - Title: Pán Mika sa viac stará o svoje PR ako o verejnoprávnosť. Fico pokračoval v kritike RTVS
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:07