StoryEditor

JOJ spúšťa nový romantický seriál Pravá tvár. Vo vysielaní nahradí Panelák

31.05.2017, 12:54
Autor:
hrnhrn
V novom seriáli sa mladá žena zamiluje do nesprávneho muža. Do svojho nepriateľa, ktorému sa chce pomstiť.

Nový dramaticko-romantický seriál Pravá tvár bude mať podľa našich informácií 16 epizód. TV JOJ ho bude vysielať jedenkrát týždenne v stredu, v hlavnom vysielacom čase nahradí Panelák.

V dejovej línii seriálu budú dominovať problematické vzťahy, životné nedorozumenia a prekvapivé rozuzlenia. Nebudú chýbať ani pretvárka či intrigy. Seriál sa nakrúcal v Bratislave a v malej oravskej dedinke. Kreatívnym producentom seriálu je Danica Hričová (Haláková), na scenári sa podieľali Michal Baláž, Alena Sabuchová a Martina Svobodová. V hlavných úlohách sa predstavia Monika Horváthová ako Vika, Marek Geišberg ako Marek Salanci, Martin Mňahončák ako Marekov brat Šimon Salanci či Juraj Hrčka ako kaderník Yvann Hajden. Okrem nich sa v seriáli objavia aj Dáša „Mamba“ Šarkozyová, Alena Ďuránová známa zo seriálu ZOO a Jozef Vajda.

TV JOJ

Pomsta ako životný cieľ

Príbeh nového seriálu sa začína v oravskej dedinke Jakubovo, keď Vika nachádza svoju sestru Lenu mŕtvu. Vika opustí rodné mesto, svoju rodinu a priateľa Juraja a vydá sa do Bratislavy, kam však neprichádza hľadať nový život, ale ženie ju túžba po pomste za sestrinu smrť. Vika chce nájsť otca Leninej malej dcéry – Mareka Salanciho, o ktorom je presvedčená,že bol zodpovedný za Lenine psychické problémy.

Z nepriateľa sa stane osudový muž

Vika sa po príchode do Bratislavy zamestná sa v kaderníctve u Yvanna, ktorému zachráni život. A zamiluje sa do nesprávneho muža. Až neskôr zistí, že iskra preskočila práve medzi ňou a jej najväčším nepriateľom, ktorým je práve Marek Salanci. Zasnúbia sa, no Marek skončí po autonehode v nemocnici so stratou pamäti a Vike vstúpi do života jeho ženatý brat Šimon.

Televízia JOJ už spustila na novinku kampaň, na obrazovkách odštartuje 14. júna.

Divákov čakajú aj ďalšie novinky

​​Televízia JOJ pripravuje aj ďalšie seriály - komediálny western Štyria statoční situovaný do prostredia Divokého západu, komediálny seriál DeLukse a romantický seriál Hotel. Tie však dostanú svoj priestor až v jesennej programovej štruktúre. Okrem nových seriálov má televízia v pláne aj pokračovania osvedčených. Na obrazovkách sa opäť stretnú Ján Koleník a Tomáš Maštalír v pokračovaní kriminálky Za sklom, pokračovania sa dočkajú aj Prázdniny a Rodinovci budú zabávať divákov už v tretej sérii komediálneho seriálu Naši. Z veľkých šou nebude chýbať ani siedma séria Česko Slovensko má talent.

Televízia Markíza avizovala na rok 2017 tri nové seriály. Komediálny seriál Divoký Zapadákov už odštartoval (a na začiatku marca pre slabú sledovanosť aj skončil), komediálny seriál Kuchyňa a kriminálka Detektív Dušo sú zatiaľ v príprave. V plánoch Markízy figuruje aj tretia séria talentovej šou Hlas Česko Slovenska. V júni sa opäť vráti aj najdlhšie vysielaný seriál Markízy - Búrlivé víno. Vo finálnej, deviatej sérii sa definitívne ukončia osudy dvoch vinárskych rodín.

RTVS pripravuje trinásťdielny kriminálny seriál Inšpektor Max s Jurajom Kukurom v úlohe svojrázneho inšpektora Zoltána Maxa. Jeho neskúseného parťáka Filipa si zahrá Robert Hájek. Autorom námetu je Juraj Kukura spolu s Ivanom Hubačom, réžisérom je Jiří Chlumský. Seriál vznikol v koprodukcii Českej televízie, RTVS a TRIGON PRODUCTION.

01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:49