Archív F.Š.
StoryEditor

Piatkový relax s Filipom Švaňom: Dokonalý deň je pobrežie, káva a kniha

21.07.2017, 10:04
Managing director agentúry PR.Konektor trávi piatkové večery v letnom kine.

Kde vás stretneme v piatok večer?

Určite v Letnom kine Rača v čarokrásnom račianskom amfiteátri v Knižkovej doline.

Ktorý článok v médiách vás tento týždeň zaujal?

Článok o dôsledkoch brexitu na budúci vývoj online gamblingového trhu, vzhľadom na Gibraltár ako jedno z hlavných sídel online gamblingových spoločností v Európe.

Aká téma u vás zarezonovala v poslednom čase?

Radosť zo štartu spolupráce so značkou Huawei. Veľká radosť. Z mediálnych tém jedna, ktorá je ešte neverejná. A ak sa stane verejnou, prinesie asi zmiešané reakcie.

Bez ktorej aplikácie by ste nevedeli existovať?

Instagram a cez futbalovú sezónu Premier League Fantasy.  

Čo je pre vás adrenalín, ktorý potrebujete k životu?

Cestovanie, cestovanie, cestovanie, ale aj každodenné prepínanie medzi témami. Chvíľku sa venujete čokoládam, chvíľku poisťovníctvu, private equity aktivitám a napokon gumovým medvedíkom. Byť v ohni je super. 

Inšpiratívna kniha, ktorú odporúčate?

Autobiografiu Playing with fire bývalého kanadského hokejistu Thea Fleuryho. Neuveriteľný príbeh.

Čo pre vás znamená maximálny relax?

Sauvignon Blanc pri západe slnka na juhoafrickej Garden Route.

Ak by ste si mohli vybrať kohokoľvek na svete, koho by ste pozvali na pracovný obed?

Tak to by som dal okrúhly obedový stôl s Wayneom Gretzkym, Mariom Lemieuxom, Jaromírom Jágrom a mojim detským idolom Petrom Forsbergom. Ale nie som si istý, či by ten obed bolo možné nazvať pracovný. Snáď len tá časť s Jaromírom Jágrom, tvárou Huawei.

Vaša najlepšia dovolenková destinácia?

Ružomberok na víkend, gruzínske Gudauri na lyžovačku, Kalifornia a Južná Afrika na roadtrip a pláže sú pekné všade okrem rumunskej Mamaii :)

Ktorá destinácia má podľa vás najlepší kredit?

To je ťažká otázka, keďže je to veľmi individuálne. Pre športovcov (a zbrojárov) Monako, pre bežnú dovolenkujúcu rodinu Vysoké Tatry a Chorvátsko. Je to rôzne.

Značka, ktorá vás omrzela?

Mám tri, ale nedovolím si ich menovať, keďže sú výrazne späté so Slovenskom. A rád by som niekedy skúsil zmeniť (nielen) svoje vnímanie týchto brandov.

Reklama, ktorá vás neotravuje?

Posledné dni si ulietavam na vtipnej reklame na 7 Days Pizzeti na motíve sicílskej mafie. 

Ktorých ľudí si vážite, sú pre vás vzorom?

Nemám vyslovené vzory, obdivujem rôznych ľudí, ktorí sú schopní kombinovať zdanlivo protichodné povahové vlastnosti – drive s empatiou, emócie s nadhľadom, videnie vecí a problémov v súvislostiach s mikro pohľadom. A mimoriadne obdivujem tých, čo vedia prirodzene viesť tímy ľudí.

Ak by ste sa zajtra zobudili s nejakou novou schopnosťou, aká by to bola?

Vidieť vývoj dopredu.

Čo by ste zmenili vo vašej brandži, ak by ste mali takú moc?

Aby PR zadávatelia i médiá nevnímali len ako „tých, čo vybavujú články zadarmo“. Na oblasti etiky tendrov sa už pracuje v rámci APRSR. 

Pre ktorú značku by ste chceli pracovať?

NHL.

Ako si predstavujete dokonalý deň?

Vozenie sa popri pobreží, káva a kniha. Kalifornská Highway 1, juhoafrická Garden Route, Andalúzia, to je jedno.

01 - Modified: 2017-07-22 09:59:22 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Jurajom Kadášom: Patrím k najvytrvalejším súťažiacim v binge watchingu 02 - Modified: 2017-07-07 11:48:24 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Martinom Fenčákom: Mám rád tažkú letnú pohodu 03 - Modified: 2017-07-22 09:58:41 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Luciou Kulihovou: K životu potrebujem cestovať, opustiť svoju komfortnú zónu
01 - Modified: 2017-08-11 13:23:00 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Máriou Gablikovou: Ak sa nevenuje priateľovi, skúma, ako sa vyrábajú trailery 02 - Modified: 2017-08-04 14:23:55 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Petrom Gálikom: Dokonalý deň? Neskoré vstávanie, dobré raňajky a nové zákutia v zahraničí 03 - Modified: 2017-07-29 17:14:47 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Lujzou Bubánovou: Dokonalý deň je slnečný, blízko mora a golfového ihriska 04 - Modified: 2017-07-22 09:58:41 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Luciou Kulihovou: K životu potrebujem cestovať, opustiť svoju komfortnú zónu 05 - Modified: 2017-07-07 11:48:24 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Martinom Fenčákom: Mám rád tažkú letnú pohodu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 23:29