StoryEditor

Piatkový relax s Lujzou Bubánovou: Dokonalý deň je slnečný, blízko mora a golfového ihriska

28.07.2017, 07:00
Pre spoluzakladateľku spoločností Divano a EmotionID je cestovateľským snom Jamajka.

Kde vás stretneme v piatok večer?

Najradšej v aute smerujúc niekam na otočku k moru alebo na golf do Senice.

Ktorý článok v médiách vás tento týždeň zaujal?

Zrovna tento týždeň nemám žiaden konkrétny typ, ale článok, ktorý ma ešte stále veľmi teší, je z Venture Beat-u o nás.

Aká téma u vás zarezonovala v poslednom čase?

Konflikty ako také ma vždy zaujímali, ako výzva na zamyslenie sa, či sa tomu dá predísť, aké sú motivácie zainteresovaných strán, či sa vôbec dá predchádzať konfliktom a odkiaľ začať. Sem patria témy ako utečenecká kríza, brexit alebo prítomnosť pomerne extrémnych politických strán. No a potom sledujem svoje okolie, medziľudské vzťahy a hľadám korelácie. Možno komplikovane napísané, ale snažím sa povedať, že rada pozorujem, pričom konfliktné témy sú veľmi viditeľné.

Bez ktorej aplikácie by ste nevedeli existovať?

Whatsapp.

Čo je pre vás adrenalín, ktorý potrebujete k životu?

Asi moje pracovné cesty, kade-tade po svete a sama.

Čo pre vás znamená maximálny relax?

Záchvat smiechu.

archív S.B.

Inšpiratívna kniha, ktorú odporúčate?

Tina Fey - BossyPants je to vtipná autobiografia známej autorky divadelných a TV hier a filmov. Páči sa mi jej odstup od negatívnych, ale aj pozitívnych udalostí v jej živote, pričom si zachováva zmysel pre humor a ľahkosť bytia, ktorú ľudia s otvorenou mysľou majú. Odporúčam ako ľahké čítanie na pláži, ale v pôvodnom anglickom texte :)

Ak by ste si mohli vybrať kohokoľvek na svete, koho by ste pozvali na pracovný obed?

Steve Juvertson - DFJ ventures. Už som sa s ním raz stretla, keď bol ako pozvaný spíker na našej konferencii Startupism v San Franciscu. Má binárne myslenie, ale dokáže ho premeniť do ľudských slov, rozumie a dokáže rozprávať o tých najkomplikovateľnejších témach s ľahkosťou.

Vaša najlepšia dovolenková destinácia?

Na mojom “bucket list-e” svieti Jamajka, tam sa raz musím dostať.

Značka, ktorá vás omrzela?

Všetky značky sladkých vôd a džúsov.

Reklama, ktorá vás neotravuje?

Neotravuje ma žiadna, pri každom spote rozmýšľam, ako vznikol, koho chcú osloviť, či si myslím, že sa im to darí a aj keď sa často opakujú, že či to husté nasadenie dosiahne účinok.

Ktorých ľudí si vážite, sú pre vás vzorom?

Moji rodičia.

archív HN archív HN

Ak by ste sa zajtra zobudili s nejakou novou schopnosťou, aká by to bola?

Teleport.

Čo by ste zmenili vo vašej brandži, ak by ste mali takú moc?

Hovorí sa, že watch out what you wish for, a preto radšej nič, lebo neviem, čo by tá zmena mohla mať za následky a budem sa len ja viac snažiť dosiahnuť cieľ, v tomto prístupe cítim viac kontroly nad zmenami :)

Pre ktorú značku by ste chceli pracovať?

Okrem nášho Youfirst-u a Divano, ešte pre Creative Department.

Ako si predstavujete dokonalý deň?

S tým teleportom by to bolo rozhodne zaujímavejšie. Dokonalý deň viac menej vždy záleží od spoločnosti, ale určite by bolo vonku horúco a slnečno, niekde blízko more a golfové ihrisko a mail-box plný dobrých správ, na ktoré stačí odpovedať aj zajtra.

01 - Modified: 2017-07-07 11:48:24 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Martinom Fenčákom: Mám rád tažkú letnú pohodu 02 - Modified: 2017-07-24 08:01:36 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Filipom Švaňom: Dokonalý deň je pobrežie, káva a kniha 03 - Modified: 2017-07-22 09:58:41 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Luciou Kulihovou: K životu potrebujem cestovať, opustiť svoju komfortnú zónu 04 - Modified: 2017-07-22 09:59:22 - Feat.: 0 - Title: Piatkový relax s Jurajom Kadášom: Patrím k najvytrvalejším súťažiacim v binge watchingu
01 - Modified: 2017-08-11 13:23:00 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Máriou Gablikovou: Ak sa nevenuje priateľovi, skúma, ako sa vyrábajú trailery 02 - Modified: 2017-08-04 14:23:55 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Petrom Gálikom: Dokonalý deň? Neskoré vstávanie, dobré raňajky a nové zákutia v zahraničí 03 - Modified: 2017-07-24 08:01:36 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Filipom Švaňom: Dokonalý deň je pobrežie, káva a kniha 04 - Modified: 2017-07-22 09:58:41 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Luciou Kulihovou: K životu potrebujem cestovať, opustiť svoju komfortnú zónu 05 - Modified: 2017-07-07 11:48:24 - Feat.: - Title: Piatkový relax s Martinom Fenčákom: Mám rád tažkú letnú pohodu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 20:10