Flema
StoryEditor

FLEMA AWARDS 2017: Jediným slovenským víťazom je agentúra MEC Slovakia

07.11.2017, 09:14
Autor:
pzpz
Bodovali s kampaňou Kozel - poctiví hrdinovia.

Flema Media Awards je jediná súťaž v Česku a na Slovensku zameraná na mediálne kampane a využitie jednotlivých mediatypov. Vďaka tomu umožňuje porovnanie úrovne mediálneho plánovania a inovatívnych komunikačných stratégií v oboch krajinách. Flema oceňuje najlepšie mediálne kampane a kreatívne využitie médií v Česku a na Slovensku. Je to súťaž, ktorá zároveň oceňuje prihlasovateľov i zadávateľov. Tento rok sa na shorlist dostalo 12 prác.

Najlepšou malou kampaňou sa stala kampaň Kozel - poctiví hrdinovia pre klienta Plzeňský Prazdroj, ktorú zastrešovala slovenská agentúra MEC.

Víťazom 12. ročníka sa v kategórii Inovatívna agentúra stala PHD Česko, na druhom mieste sa umiestnila Zaraguza CZ a tretie miesto obsadila MEC Slovakia.

Víťazmi Inovatívnych zadávateľov je ŠKODA AUTO, na druhom mieste sa umiestnil zadávateľ Česko-slovenský klient Topvar/Plzensky Prazdroj a tretie miesto obsadil Samsung Electronics Česko-Slovensko.

Grand Prix získala spoločnosť Samsung Electronics s kampaňou Galaxy Rio. Táto kampaň sa stala víťazom aj v kategórii Najlepšie využitie TV.

Za najlepšie využitie rádia bola ocenená spoločnosť PHD pre klienta Škoda Auto. S kampaňou uvedenia nového modelu Škoda KODIAQ na trh.

Najlepšie využitie OOH mala Raiffeisenbanka - Pátrejte s Artutrem.

Víťaz kategórie Najlepšie využitie digitálnych médií je Zaraguza CZ s kampaňou pre klienta ŠKODA KODIAQ - Víkend odložených výletov (Livestream).

V kategórii Najlepšie využitie tlačeNajlepšia kampaň neboli ocenené žiadne kampane.

Víťazom 12. ročníka sa v kategórii Inovatívna agentúra sa stala PHD Česko, na druhom mieste sa umiestnila Zaraguza CZ a tretie miesto obsadila MEC Slovakia.

Víťazmi Inovatívnych zadávateľov je ŠKODA AUTO, na druhom mieste sa umiestnil zadávateľ Česko-slovenský klient Topvar/Plzensky Prazdroj a tretie miesto obsadil Samsung Electronics Česko-Slovensko.

Na titulnej fotke zľava:

Lucie Pazderská, Plzeňský Prazdroj Veronika Hořáková, Plzeňský Prazdroj
Vladimíra Jurinová,  Plzeňský Prazdroj / Pivovary Topvar
Grant McKenzie, Plzeňský Prazdroj
Michal Vážny, Business Unit Director, MEC Slovakia
Michal Vasilenko, Senior Account Manager, MEC Slovakia
Martin Troup, Plzeňský Prazdroj

01 - Modified: 2017-09-21 10:54:00 - Feat.: - Title: Poznáme shortlisty z Flemy. Sú medzi nimi dve slovenské agentúry 02 - Modified: 2017-06-01 09:06:16 - Feat.: - Title: FLEMA Media Awards otvorila registráciu. Agentúry sa môžu prihlasovať
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. máj 2024 13:28