StoryEditor

Hrdinovia Hry o tróny robia reklamu značke SodaStream

23.11.2016, 09:24
Autor:
rmrm
Značka SodaStream postavila prvé virálne video na ikonickej scéne Pochod hanby. Ďalšie sa volá No Planet, No Christmas.

Značka SodaStream vo virálnej minikampani Shame of Glory spojila sily s ikonickými postavami seriálu Game of Thrones. Prostredníctvom videa upozorňuje na stále rastúce zaťaženie životného prostredia odpadom z plastových fliaš a poukazuje na ekologickejšiu alternatívu výroby perlivej vody v domácich podmienkach.

Aktualizované o druhé virálne video No Planet, No Christmas, ktoré SodaStream nasadila 4.12.2016 a dnes vykazuje viac ako 1,7 mil. zhliadnutí.

Dej videa sa odohráva počas natáčania seriálu Game of Thrones  a hlavné úlohy si v ňom rozdelili predstaviteľ Gregora Cleganeho, nazývaného aj „The Mountain”, Thor Bjornsson, herečka Hannah Waddingham, ktorá v poslednej sérii stvárňuje Septu Unellu, hlavnú mučiteľku kráľovnej Cersei, britský komik Ross Hatt a CEO spoločnosti SodaStream Daniel Birnbaum.

Video vtipne zachytáva ikonickú scénu „pochodu hanby“ z piatej série seriálu Game of Thrones a zobrazuje Rossa Hatta ako produkčného asistenta, ktorý má za úlohu nakúpiť perlivú vodu z miestneho supermarketu. Počas celej doby ho prenasleduje Hannah Waddingham ako Septa Unella, ktorá zvoní na zvon hanby a opakovane zvoláva slovo "hanba". Keď sa šokovaný Ross Hatt konečne dostane späť na miesto natáčania, Thor Bjornsson alias „The Mountain” ho upozorní na škodlivosť plastových fliaš pre zdravie planéty a vysvetlí mu výhody používania prístroja SodaStream a čerstvej vody z vodovodu na prípravu perlivých nápojov.

„Na celom svete sa denne spotrebuje viac ako jedna miliarda fliaš z nápojov, drvivá väčšina z nich skončí na skládkach, v parkoch a oceánoch. Toto je zločin, na ktorý chceme naším novým videom poukázať," vysvetľuje Daniel Birnbaum, generálny riaditeľ spoločnosti SodaStream, ktorý sám vo videu aj účinkuje - krája syr. „Verím, že milióny našich zákazníkov, ktorí už používajú systém SodaStream, a tak pomáhajú znížiť množstvo plastového odpadu, inšpirujú aj ďalších ľudí, aby sa vzdali hanebného zvyku, akým je používanie jednorazových  plastových fliaš."

01 - Modified: 2021-04-16 06:38:37 - Feat.: - Title: Hra o tróny prepísala rekordy medzi televíznymi seriálmi 02 - Modified: 2021-03-31 06:49:49 - Feat.: - Title: Hra o tróny sa dočká divadelnej adaptácie, cieľom je Broadway 03 - Modified: 2019-10-30 10:55:27 - Feat.: - Title: HBO natočí seriál o udalostiach, ktoré predchádzali deju seriálu Hra o tróny 04 - Modified: 2019-07-04 19:28:03 - Feat.: - Title: Nespokojní fanúšikovia Hry o tróny sa dočkali. Takto vyzerá nový koniec seriálu 05 - Modified: 2019-05-21 11:59:24 - Feat.: - Title: Sledovanosť finále Game of Thrones prepísalo rekord celého seriálu. Symbolom sa však stali zabudnuté plastové fľaše
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 08:47