RTVS
StoryEditor

Sajfu čaká výstup na Gerlach. V Strome želaní tak splní ďalší detský sen

17.10.2016, 12:51
Autor:
hrnhrn
Sajfa bude v sobotu plniť ďalšie tri detské sny.

Novú licencovanú šou Strom želaní odštartovala verejnoprávna televízia na Jednotke v sobotu 15. októbra v prime time. Šou sa zatiaľ nepodarilo zaujať divákov, premiérová časť dosiahla sledovanosť len 2,7 percenta a podiel 8,2 percenta v cieľovej skupine 12-54, pozrelo si ju 207-tisíc divákov starších než 12 rokov.

V ďalšej časti, ktorú Jednotka odvysiela v sobotu 22. októbra, bude Sajfa plniť želania ďalším deťom. V prvom želaní sa predstaví Majka, ktorá si vysnívala želanie pre svojho otecka. Celá rodina sa venuje turistike, Majkin otec má pochodené všetky vrcholy vo Vysokých Tatrách, chýba mu iba výstup na náš najvyšší vrch, Gerlachovský štít. Keďže Majkin otecko pred rokom vážne ochorel, želala si pre otca práve zdolanie najvyššej slovenskej hory. Podarí sa Sajfovi toto želanie splniť?

V druhom príbehu sa diváci zoznámia s Andrejom a jeho chorým nevlastným oteckom. Rodina prispôsobuje svoj život neľahkej situácii, ktorá je poznačená nedostatkom peňazí, potrebou neustálej starostlivosti o otca a maminou pracovnou vyťaženosťou. Andrej má dvoch súrodencov, no jeho biologický otec sa o deti nezaujíma. Ťažkú rodinnú situáciu si všimli aj Andrejovi spolužiaci, ktorí mu priali zažiť niečo nevšedné - niečo, čo mu spríjemní život aspoň na pár dní. Andrej prial oddych hlavne mame, ktorá je na konci svojich síl.

Tretie želanie si vysnívala dvanásťročná Lucka, ktorá si priala, aby sa šéf jej mamy povozil na veteránoch , keďže je veľkým fanúšikom týchto historických áut.

​Moderátor Matej "Sajfa" Cifra v každom z ôsmich dielov šou navštívi inú základnú školu. Deti vešajú svoje želania na Strom želaní a rozprávajú sa o nich s moderátorom v škole alebo v domčeku. Strom želaní a domček je obvykle postavený na školskom dvore, na ktorý ho v úvode každej epizódy privezie nákladné auto spolu s moderátorom.

01 - Modified: 2016-10-11 10:40:12 - Feat.: - Title: Sajfa začne v sobotu plniť detské sny. Pozrite si foto z nakrúcania novej šou Strom želaní 02 - Modified: 2016-08-30 14:34:37 - Feat.: - Title: RTVS prinesie novú šou. Sajfa v nej bude plniť deťom sny
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 00:04