Predvianočné koleso šťastiaTV Markíza
StoryEditor

Koleso šťastia sa vracia na obrazovky Markízy už budúci týždeň

12.12.2016, 16:04
Autor:
(pš)(pš)
Štyri špeciálne časti budú venované charite. Výhra pôjde na Nadáciu Markíza.

Už budúci týždeň v pondelok sa na obrazovky televízie Markíza vráti zábavno-súťažná relácia Koleso šťastia. Účinkujúci sa v nej snažia vyhrať čo najvyššiu sumu peňazí. Ako píše portál Markíza.sk, tentoraz to ale nebudú klasické epizódy zábavnej súťaže. Nahradia ich charitatívne diely, ktorých výťažok pôjde na Nadáciu Markíza.

Medzi súťažiacimi sa objavia tváre televízie Markíza: Kvetka Horváthová, Janka Hospodárová, Danica Kleinová, Viktor Vincze, Patrik Herman, ako aj herci seriálov televízie: napríklad Kristína Turjanová či Martin Mňahončák.

Moderátorom relácie je Lukáš Adamec, sekunduje mu atraktívna asistentka Alžbeta Ferencová. Markíza uviedla na obrazovky súťažnú reláciu Koleso šťastia tento rok v lete v podvečernom vysielacom slote. Nebola to úplná novinka, u nás sa Koleso šťastia vysielalo už v deväťdesiatych rokoch a patrilo  k jednej z najúspešnejších relácií.
Príchodom jesennej sezóny Markíza Koleso šťastia stiahla a vymenilo ho za seriál Búrlivé víno.  

01 - Modified: 2016-07-26 17:00:15 - Feat.: - Title: Koleso šťastia prinieslo Markíze slušnú sledovanosť 02 - Modified: 2016-07-10 08:24:49 - Feat.: - Title: Koleso šťastia sa vracia na obrazovky. Moderátorom bude Lukáš Adamec
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. máj 2024 20:03