StoryEditor

Máj na Joj play. Okrem majstrovstiev v hokeji uvedú aj stand-up či slovenské kinohity

02.05.2024, 11:08
Autor:
redred

Slovenská streamovacia platforma JOJ Play si za dva roky získala viac ako 400 000 používateľov a ako jediná poskytuje zábavu aj v bezplatnom balíku.

Po jednoduchej registrácii čakajú divákov tisíce hodín zábavných programov, show, filmov, seriálov aj živé vysielanie staníc televízie JOJ.

image

Stand-up Konečne spolu.

Konečne spolu

Stand-up exkluzívne na JOJ Play

(PREMIUM/PPV)

Nevieme, či je svet na to pripravený, ale deje sa to. Michael Szatmary a Tomáš Hudák spojili sily, aby vás rozosmiali svojím stand-upovým špeciálom Konečne Spolu! Pozrite si show hviezdnej dvojice komikov Silných Rečí, v ktorej vám ostrieľaní hráči predvedú, ako to vyzerá, keď sa na jednom pódiu stretnú humor, elegancia, šarm, sex appeal, gentlemanstvo, skúsenosti, ale hlavne dobrí priatelia. Vytvorili spoločne novú klasiku? Posúďte sami! Silné reči a JOJ Play - Konečne spolu!

Čo o tom hovoria sami komici? „Meníme premisu klasickej stand-up comedy a to, že na pódiu je vždy len jeden komik. Sme dvaja. Dopĺňame sa a robíme si žarty jeden z druhého. Tak to vníma a vidí divák. Pre nás to ale iné nie je. Robíme to aj v bežnom živote,“ hovorí o spolupráci Michael Szatmary.

“Sme obaja muži v stredných rokoch a žartujeme o tom, čím žijeme. Takže si uťahujeme zo starnutia aj toho, ako sa mu snažíme márne brániť. Riešime otcovstvo a deti, ale aj ako fungujú vzťahy v dlhoročnom partnerstve a napokon modernú dobu a jej nástrahy. Občas je to mierne pikantné, inokedy pre niekoho možno príliš nekorektné, ale podľa nás vždy zábavné. Humor vždy odráža život a ten nie je tiež vždy uhladený a fér,” kontruje Tomáš Hudák.

"Silné reči vyprodukovali svoj prvý televízny comedy špeciál a plánujeme v tom pokračovať. Miško s Tomášom sú starí bardi, až zakladatelia slovenského standupu a svet na ich samostatnú (vyše) hodinovku čakal už približne sto-stopäťdesiat rokov. Teraz je tu a bude to epické. Teda tak epické, ako epický dokážu byť dvaja starnúci muži s klesajúcimi hladinami testosterónu. Určite si to pozrite. Dozviete sa o chalanoch veci, ktoré ste ani nechceli vedieť," dopĺňa zakladateľ legendárnej standupovej šou „Silné reči“ Ján Gordulič. 

image

Vojna policajtov.

Vojna policajtov

Ekluzívna miniséria + Film/Akčný, Thriller

(PREMIUM/PPV)

Réžia: Rudolf Biermann

Scenár: Arpád Soltész

Hrajú: Alexander Bárta, Juraj Loj, Patrik "Rytmus" Vrbovský, Róbert Jakab, Anežka Petrová, Marián Mitaš, Jakub Štáfek, Ady Hajdu, Annamária Janeková

Napínavý krimi thriller zo Slovenského prostredia podľa knihy Arpáda Šoltésza. Dvaja policajti bojujú proti systému, pretože ich viac nebaví chytať zločincov, ktorí budú aj napriek dôkazom na druhý deň prepustení... Nejde o bežnú premiéru filmu na streame. Diváci sa môžu tešiť na exkluzívnu 4. dielnu minisériu, ktorá zásadne rozširuje dej o zábery a scény, ktoré sa do kinoverzie nedostali. Seriál je možné vidieť iba na JOJ Play.

image

Film Jej telo.

Jej telo 

Dráma/Film 

(PREMIUM/PPV)

Hrajú: Natalia Germani, Denisa Barešová, Zuzana Mauréry

Film podľa skutočného príbehu vrcholovej Českej športovkyne, ktorá po nešťastnom zranení chrbtice ukončí športovú kariéru a stane sa pornoherečkou.

image

MS v hokeji 2024.

MS v ľadovom hokeji

Šport/Live + záznamy (FREE)

Sledujte majstrovstvá sveta v hokeji pohodlne online na jednom mieste cez aplikáciu JOJ Play v mobilných zariadeniach aj smart televízoroch. Stiahnite si ju už teraz a buďte pripravení.

Puky a kotouče

Relácia/Talk show

PREMIUM 

Čo Klaus rozdelil, komédia opäť spojila. Česko-slovenská hokejová comedy talk show vysielaná počas MS v hokeji. Stand-up komici Silných rečí a top osobnosti českej kultúry vtipne komentujú dianie na šampionáte z pohľadu Čechov a Slovákov...

SK: Gabo Žifčák, Jakub Gulík, Marián Psár, Ján Gordulič, Ivan Kostra, Martin Hatala, Dia Renner, Matej Makovický, Milan „Docent“ Sedliak

CZ: Zdeňek Godla, Luděk Staněk, Natálie „Tali“ Schejbalová, Jindřich Šídlo, Nikola Džokič, Lucie Macháčková

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
02. máj 2024 11:24