StoryEditor

M2C Holding vyplávalo na cestu inovácii s akvizíciou Good Sailors

13.06.2023, 15:36
Autor:
redred

Spoločnosť Good Sailors, orientovaná na oblasť IT konzultácií a vývoj aplikácii, sa po dlhej spolupráci s holdingom M2C stane jeho súčasťou.

Zaradí sa tak medzi subjekty spadajúce pod značku Innovis, ktorá je partnerom pre transformáciu budov zo starých spôsobov riešenia na nové a inovatívne. Hlavným prínosom, ktoré tieto inovácie zákazníkom prinášajú, je zvýšenie efektivity prevádzky a zníženie nákladov.

„V rámci Innovis riešime vysoký dopyt po technologických riešeniach na mieru, a preto musíme podporiť aj našu existujúcu štruktúru. Spojenie s Good Sailors rozšíri tímy našich vývojárov, a my tým získame väčšie kapacity pre našich zákazníkov, zlepšíme tým naše služby a skvalitníme naše produkty. Tímy v Good Sailors majú totožnú DNA – chcú pre zákazníka to najlepšie, a to nielen v dodávke služieb, ale aj pri skvelej komunikácii a dochvíľnosti. Keď sme začali uvažovať o rozšírení našich radov, Good Sailors boli tou najvhodnejšou voľbou,“ uvádza František Leiter, technický riaditeľ novo vzniknutej značky Innovis spadajúcej do holdingu M2C.

image

M2C Holding.

Po viac než dvanástich rokoch strategickej spolupráce bola táto akvizícia logickým krokom. Spoločnosť Good Sailors bola dlhoročným partnerom a podieľala sa v minulosti na vývoji jak interných systémov, tak aj niekoľkých zásadných externých projektoch.

Cieľom spoločnosti Good Sailors je zmysluplné zamestnávanie primárne hendikepovaných vývojárov, ktorí sa podieľajú na vývoji unikátnych riešení. Spoločnosť sa pýši oceneniami za digitálne inovácie od spoločnosti Google ale aj Firmou roku, Zodpovedná firma roku i Top 100 inovátorov Európy podľa Financial Times.

image

M2C Holding.

Spoločne s M2C obe spoločnosti dodávajú inovatívne riešenia taktiež pre segment správy budov alebo inteligentnej práce s kamerovými záznamami. Spoluzakladateľ značky Good Sailors Filip Molčan k tomu dodáva: „Verím, že prepojenie s Innovis nám pomôže dodávať unikátne produkty a riešenia pre zákazníkov po celom svete a zároveň zväčšiť dopad našich sociálnych aktivít, ktorým sa dlhodobo venujeme.“

Čo to znamená pre zákazníkov? Vďaka novým prírastkom značky Innovis môžu zákazníci očakávať zvýšenie prevádzkovej efektivity, zníženie nákladov a naviac teraz budeme môcť každý deň vtipkovať o IT a námorníkoch.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 08:52