StoryEditor

Toto je 10 najinšpiratívnejších webov o dizajne

04.07.2016, 22:31
Autor:
ebeb
Grafický dizajn, architektúra alebo zaujímavé obaly produktov - tieto stránky vás zaujmú, či už začínate alebo ste skúsený profík.

Prinášame výber stránok s dizajnom, produktami, ktoré navrhujú študenti, no vyzerá ako od profesionálov, a inšpiráciami. 

Stránku The Dieline založil Andrew Gibbs. Stránka odzrkadľuje jeho lásku k dizajnu a navrhovaniu obalov. The Dieline je miestom pre študentov aj profesionálov, kde nájdu tie najlepšie práce od dizajnérov z celého sveta.

Dieline

Wallpaper vznikol v roku 1996 ako časopis a od roku 2004 funguje aj jeho webová verzia. Ponúka však viac ako len články z printovej verzie. Používatelia tu nájdu novinky zo sveta dizajnu, architektúry, módy a umenia.

Wallpaper

Packaging of the world je jedna z nájznámejších stránok, ktorú by ste nemali vynechať. Založil ju Derick Lin. Je galériou inšpiratívnych dizajnov z celého sveta. Packaging of the world publikuje práce svetovo uznávaných agentúr, ale dáva priestor aj študentom. Podľa nás jedna z najinšpiratívnejších stránok. 

Packaging of the world

Od svojho vzniku v roku 1999 si Designboom kladie za cieľ publikovať tie najlepšie práce a tak spájať kreatívnych ľudí zo všetkých kútov sveta. Ponúka novinky o umení, architektúre, dizajne a nových technológiách.

Designboom

Packaging world prináša zaujímavé články o produktoch, veľmi oceňujeme prípadové štúdie a aktuálne informácie zo sveta dizajnu.

Packaging world

Designinspiration - stránka, ktorá je prehliadkou zaujímavých dizajnov produktov, architektúry a umenia.

Designinspiration

Packaging digest je webová stránka magazínu, ktorý vznikol v roku 1963. Obsah stránky je zameraný najmä na dizajn obalov.

Packaging digest

Projekt Behance nie je nutné zvlášť predstavovať a určite má svoje miesto v Bookmarkoch viacerých z nás. Združuje práce dizajnérov z celého sveta a uľahčuje tak firmám hľadanie nových talentov. Nájdete tu grafický dizajn, ilustrácie, módu a architektúru.

Behance

Lovely Package je stránka, ktorá vyberá a zverejňuje tie najlepšie dizajny obalov.

Lovely package

Creative Bloq je miestom, kde môžete načerpať inšpiráciu. Či vás zaujíma grafický dizajn, typografia alebo umenie, na tejto stránke sa nájde niečo pre každého.

Creative Blog

Poznáte ďašie tipy na weby o dizajne? Nechajte nám odkazy na ne v komentároch. 

01 - Modified: 2023-08-30 22:00:00 - Feat.: - Title: Minimalistické moderné umenie a jeho cesta do interiérového dizajnu 02 - Modified: 2022-09-06 09:57:25 - Feat.: - Title: Rozuzlenie kampane s motívom čokolády. Ide o veľký rebranding známej značky 03 - Modified: 2021-12-17 09:01:17 - Feat.: - Title: Staviť na kvalitu sa oplatí. Kanovits Print Atelier sa dostal do svetovej špičky 04 - Modified: 2021-01-22 08:58:43 - Feat.: - Title: Dizajnom roka sú ružové hojdačky pripevnené na rozdeľovacom múre
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 02:22