StoryEditor

O nápade Zaraguzy píšu zahraničné médiá

19.07.2016, 14:37
Kontroverzné video pre Semtex sa šíri svetom. Takto naňho médiá a ľudia reagujú.

Video, v ktorom tanečnice natriasaním zadku miešajú drink, má ohlas aj vonku. Video vzniklo v dielni Zaraguza a má odpromovať energetický nápoj Semtex Original, ktorý v českých kluboch bude tiež pripravovaný twerkovaním, teda natriasaním zadku. 

Ide o kampaň a názvom Odpáľ to naplno - Twerk Shaker Tour, ktorá bola spustená na konci júna a ktorú si krátko na to všimli aj v zahraničí. Nečudo, vo videu má tanečnica na sebe podprsenku a špeciálne ušité legíny, ktoré držia nápoj na jej pozadí. Následne začne twerkovať a drink je na svete. 

Video si všimli na Buzfeed. Napísali, že v Českej republike našli nový spôsob, ako namiešať drink rýchlejšie a viac sexy. A na svojej stránke si video dali aj spomalene. 

buzzfeed.com

Nápadu verí aj Trendhunter, ktorý síce reklamu nazval provokatívnou, no dodáva, že nočným klubom sa určite zvýši predaj. 

trendhunter.com

A trasúci sa zadok sa dostal aj do Francúzska, konkrétne na portál Culture Club, kde si ho pozreli viac ako 140 000 krát. Mimochodom, video nazvali ako najväčšie WTF tohto leta. 

Culture Pub

Ďalšia zmienka prišla z Lotyšska, konkrétne zo stránky pre barmanov Bartending, kde ľudia reagovali vtipnými komentármi a kde má video vyše 70 000 videní. 

bartending FB profile

Video ale až tak vtipné komentáre nedostalo na stránke 9Gag TV, ktorá zbiera najbláznivejšie nápady z celého sveta. Tu ľudia nápad označili za nechutný či retardovaný. 

9Gag TV

a zmienku tiež stojí portál Designtaxi.

designtaxi.com

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 11:28