StoryEditor

Ťahá tvoja polovička nadčasy? Pýta sa Profesia v novej kampani

21.09.2016, 10:12
Autor:
ebeb
Máme si medzi sebou posielať pracovné ponuky. Kampaň je od Zaraguzy.

Od pondelka sa počas reklamných brejkov môžete stretnúť s dvomi novými spotmi nášho najväčšieho pracovného portálu.

Diváci v nich uvidia ženu, ktorá sa bicykluje so svojím psom, či otca, ktorý sa stal pokusným králikom svojej nezbednej dcéry. Oboch hrdinov pritom spája jediné - vďaka svojim najbližším, ktorí im našli prácu na Profesii, majú čas na rodinu a svoje voľnočasové aktivity, píše agentúra Zaraguza, ktorá stojí za kampaňou. Hlavným odkazom kampane je: Buď posol dobrých prác. 

Každý z nás má vo svojom okolí blízkeho, ktorého práca nebaví a nenapĺňa. Alebo niekoho, kto pre pracovné vyťaženie nemá čas na svoju rodinu či pivo s priateľmi. A práve v takýchto situáciách by sa v človeku mal prebudiť “Posol dobrých prác”, ktorý spraví všetko preto, aby blízkemu pomohol a našiel mu lepšie zamestnanie,” hovorí copywriter Zaraguzy Jaroslav Vígh.

Ivana Molnárová, výkonná riaditeľka spoločnosti Profesia, hovorí o motíve kampane:"Práve rodina a naši blízki s nami prežívajú každodenné radosti aj starosti, poznajú našu frustráciu a nespokojnosť s prácou, stávajú sa aj hlavnými motivátormi pre odporúčanie novej práce."

Kampaň pobeží od septembra do novembra a okrem televízie, Facebooku, YouTube a bannerovej reklamy sa objaví aj na citylightoch. V nich sa Profesia ľudí pýta, či ťahá ich polovička nadčasy, alebo či nemá ich kamarátka čas na kávičku.

Zaraguza

Zaraguza

Zaraguza

​Profesia na začiatku roka 2016 spustila prvýkrát vo svojej histórii televíznu kampaň a na svoj marketing tak začala využívať nový kanál. Vtedajšia kampaň niesla názov Zmeň prácu, zmeníš svoj život. 

Vizitka súčasnej kampane:

Klient: Profesia.sk

Agentúra: Zaraguza

Creative Directors: Michal Pastier, Milan Malý

Art Directors: Milan Malý, Andrej Nemček

Strategy Director: Juraj Pobjecký

Copywriters: Jaroslav Vígh, Zuzana Smetanková

Account Managers: Marián Záhorec, Alexandra Vanenkovova

Réžia: Max Turek

Kamera: Dušan Husár

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 12:06