Juraj Mokrý v Nakupuje vám to
StoryEditor

Šou Nakupuje vám to s Jurajom Mokrým pôjde na Joj aj Pluske

01.08.2013, 18:05
Andrej Bičan sa tentokrát predstaví ako producent. Relácia štartuje už v pondelok.

Televízia Joj chystá novú reláciu Nakupuje vám to. Ako vyplýva z aktualizovaných programových plánov, "ozajstné preteky v nakupovaní s Jurajom Mokrým" začne vysielať už budúci týždeň. A to nielen na hlavnom kanáli, ale tiež na stanici Plus.

Na Joj pôjde Nakupuje vám to od 5. augusta každý pracovný deň o 15:45. Repríza na Plus dostane priestor rovno v prime-time, vždy o 19:45.

Nakupuje vám to bude mať pribižne 10- až 15-minútovú stopáž. Moderovať bude Juraj Mokrý, produkciu zabezpečí Andrej Bičan cez svoju spoločnosť Andray spolu s firmou NFE Petra Núñeza. Uvádza to Joj na svojom webe.

Šou Nakupuje vám to, ktorá je postavená na súťažení ľudí priamo v supermarketoch, sa na Joj vracia po niekoľkoročnej prestávke. "Nakupuje vám to bola obľúbená relácia, rozhodli sme sa k nej preto vrátiť. Ale hlavnými dôvodmi bolo to, že sme našli veselého, bláznivého moderátora, ktorý to bol ochotný robiť. A tiež, že sme našli vhodnú stopáž a vysielací čas," povedal pre web Jojky riaditeľ vlastnej tvorby Ivan Huljak.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 13:07