StoryEditor

Big Ideas for CEE už o dva týždne v Bratislave

02.10.2013, 17:52
Osem svetovo uznávaných rečníkov vystúpi u nás na stretnutí s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi. Pozrite si ich profily.

Osem svetovo uznávaných rečníkov vystúpi u nás na stretnutí s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi.

Osem svetovo uznávaných rečníkov vystúpi už o dva týždne v Bratislave na Big Ideas for CEE vďaka spoločnostiam Soitron, KPMG Slovensko a Slovenská sporiteľňa. Tie sa zhodujú, že toto podujatie je jedinečným zážitkom, zdrojom nových inšpirácií a  veľkých myšlienok.

 

Big Ideas for CEE je pravidelné dvojdňové stretnutie spíkrov z celého sveta s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi krajín strednej a východnej Európy. Na Slovensku sa uskutoční druhýkrát 17. a 18. októbra 2013 v priestoroch Hotela Radisson BLU Carlton v Bratislave. Poskytuje jedinečnú príležitosť spoznať osem výnimočných osobností z oblasti obchodu, manažmentu, športu či umenia a množstvo ďalších významných ľudí, ktorí na podujatie prichádzajú. Tento rok na Big Ideas for CEE vystúpia autor úspešných kampaní pre Apple KEN SEGALL, prestížny britský rečník a odborník v oblasti vedenia ľudí JEFF GROUT, marketingový expert PETER FISK, priekopník prepájania umenia a obchodu DAVID PEARL, uznávaný huslista a motivátor MIHA POGACNIK, popredný ekonóm NENAD PACEK, odborníčka na neurovedy TARA SWART a legendárny tenista IVAN LENDL.

 

 

Víziou Big Ideas for CEE je inšpirovať lídrov k novým nápadom, predstaviť inovácie, umožniť im myslieť vo veľkom a prispieť tak k pozitívnemu rozvoju biznisu v regióne. S touto víziou sa stotožňujú aj partneri podujatia. „Sme presvedčení, že Slovensko si zaslúži, aby malo konferenciu, kde sa dokážu stretnúť osobnosti svetového formátu, navzájom sa obohatiť a načerpať nové podnety a nápady. Veríme, že len vzdelanie, kultivovanosť a sila nových myšlienok nás môžu posunúť dopredu,“ hovorí Ondrej Smolár, predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ SOITRON.

 

KPMG je spoločnosť, ktorá má túžbu po inováciách zakotvenú vo svojej firemnej kultúre. Práve inovatívne podniky podľa nej prispievajú k tvorbe pracovných miest a k rastu slovenskej ekonomiky. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa rozhodli stať partnerom Big Ideas for CEE. Kenneth Ryan, KPMG partner na Slovensku, dodáva: „Veríme, že táto akcia je jedinečnou platformou, ktorá dokáže v priemyselných lídroch či obchodných priekopníkoch prebudiť inovatívneho ducha. Skvelé nápady sú uskutočniteľné len vtedy, keď sa nájde niekto, kto je ochotný si ich vypočuť, porozmýšľať o nich, šíriť ich a znova počúvať. Dúfame, že Big Ideas for CEE bude pre Vás nielen jedinečným zážitkom, ale aj zdrojom inšpirácie.“

 

Podpora projektu Big Ideas for CEE zapadá aj do konceptu systematickej podpory vzdelávania v rámci aktivít spoločenskej zodpovednosti Slovenskej sporiteľne. „Ak sme doteraz podporovali predovšetkým vzdelávanie študentov stredných a vysokých škôl, za rovnako zmysluplný považujeme aj náš vstup do projektu, ktorého cieľom je vzdelávanie zrelých osobností. Som presvedčený, že vedomosti, informácie a zážitky, ktoré vám prinesie toto jedinečne podujatie, potvrdia, že investície do vedomostí majú ten najlepší význam,“ uzatvára Jozef Síkela, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Slovenskej sporiteľne.

 

 

Big Ideas for CEE je pravidelné dvojdňové stretnutie spíkrov z celého sveta s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi krajín strednej a východnej Európy. Svoju históriu začalo písať v roku 2011. Tento rok sa uskutoční 17. a 18. októbra 2013 v Bratislave. „Na podujatí vystúpi spolu osem osobností z oblasti obchodu, manažmentu, športu, či umenia, ktoré dokázali premeniť príležitosť na úspech a problémy na nové naštartovanie. Sme pres­vedčení, že tak, ako pomohli globálnym korporáciám, môžu byť zdrojom inšpirácie, nových myšlienok a nápadov aj pre tých, ktorí prídu na naše podujatie,“ hovorí manažérka projektu Big Ideas for CEE, Karolína Kubelová.

 

 

Generálnymi partnermi Big Ideas for CEE sú spoločnosti SOITRON, KPMG Slovensko a Slovenská sporiteľňa. Generálnym mediálnym partnerom je denník Hospodárske noviny. Podujatie sa uskutoční v priestoroch Hotela Radisson BLU Carlton v Bratislave.

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:51