Vojna Monteovcov (Los Herederos del Monte)
StoryEditor

Telenovela Vojna Monteovcov prichádza na Doma

10.09.2013, 17:18
Televízia Doma pripravuje do vysielania novú telenovelu od spoločnosti Telemundo. Prinášame podrobnosti a prvú upútavku.

Televízia Doma chystá do vysielania novú telenovelu. Od spoločnosti Telemundo získala titul Los Herederos del Monte.

Na Doma pôjde seriál pod názvom Vojna Monteovcov. Štartuje 30. septembra o 17:00. Vo vysielaní nahradí telenovelu Teresa, bude sa teda vysielať s dvoma časťami za sebou každý pracovný deň o 16:00.

Seriál má 128 epizód. Rozpráva príbeh o bratoch Del Monte, ktorí sa narodili do chudobnej rodiny, ale adoptovali ich bohatí rodičia a vychovali ako svojich. Dej sa odohráva na ranči La Arboleda.

Vojna Monteovcov mala v Amerike premiéru v januári 2011 na Telemunde. Vysielala sa v hlavnom vysielacom čase, každý pracovný deň o 21. hodine. V USA dosahovala priemernú sledovanosť okolo 1,1 milióna divákov (skupina 2+, zdroj Nielsen Media Research). Viac než polovica z nich spadala do mladej, pre inzerentov zaujímavej cieľovej skupiny divákov od 18-49 rokov. Ratingy boli od 0,4 do 0,5 %, čo znamenalo výkon okolo priemeru stanice, resp. mierne pod ním.

Seriál Vojna Monteovcov

O čom je: Narodili sa do chudoby, ale adoptovali si ich bohatí rodičia. Piati bratia Juan, Pedro, Gaspar, Lucas a Jose sú najkraší muži široko-ďaleko. Vyrástli pod jednou strechou, boli vedení k ťažkej práci a sú hrdí, že môžu nosiť meno Del Monte. Roky sa starajú o rodinný ranč. Ich adoptívny otec však zomrie a v momente, keď má byť prečítaná jeho posledná vôľa, sa zjaví Paula del Monte. Elegantná žena všetko zmení a stane sa skutočnou hrozbou pre bratov.

Žáner: telenovela

Originálny názov: Los Herederos del Monte

Krajina pôvodu: USA, Kolumbia (2011)

Herci: Mario Cimarro, Marlena Favela, José Luis Reséndez, Jonathan Islas, Ezequiel Montalt, Margarita Munoz, Fabián Rios a ďalší

V slovenskom znení: Lucia Hurajová (Paula del Monte), Lenka Košická (Beatriz Pereirová), Helena Geregová (Rosa Cifuentesová), Marta Sládečková (Sofía Caňadasová), Daniela Grečnerová (Rosario Millánová), Rebeka Poláková (Consuelo Millánová), Michaela Drotárová (Guadalupe Mardonesová), Barbora Chlebcová (Julieta Millánová), Judita Bilá (Berta Sotová), Roman Matisko (Jose del Monte), Filip Túma (Lucas del Monte), Vladimír Kobielsky (Pedro del Monte), Ivan Šandor (Gaspar del Monte), Martin Kaprálik (Juan del Monte)

Distribútor: Telemundo

http://youtu.be/VoTVGRbus3Y

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 03:02