Ivan Lendl
StoryEditor

Legendárny Ivan Lendl príde radiť o úspechu slovenským manažérom

28.06.2013, 12:54
Ivan Lendl vystúpi na prestížnom fóre Big Ideas for CEE v októbri v Bratislave.

Ivan Lendl, ktorý je žijúcou legendou medzi tenistami, vystúpi na prestížnom fóre Big Ideas for CEE v októbri v Bratislave. Rodák z moravskej Ostravy, ktorý je trénerom olympijského víťaza Andyho Murrayho, sa tak pridá ku Kenovi Segallovi a ďalším šiestim výnimočným osobnostiam.

Ivan Lendl počas svojej kariéry získal osem grandslamových titulov vo dvojhre. Celkovo sa prebojoval do 19 grandslamových finále, čo bol rekord medzi mužmi až do roku 2009, kedy ho prekonal ako jediný doteraz Roger Federer. Vo dvojhre vyhral 94 turnajov ATP. Spolu štyri roky dokázal zakončiť ako svetová jednotka. Na vrchole tenisového rebríčka dokázal vydržať rekordných 270 týždňov.

Športová superhviezda dostala vzťah k tenisu od rodičov. Bez poctivej driny by sa však z neho v 18-tich rokoch nestal profesionálny hráč. Už v 20-tich sa zásadne zaslúžil o zisk Davisovho pohára pre Československo a to sa jeho kariéra len rozbiehala. Profesionálnym tenistom bol do svojich 34 rokov. Odvtedy sa venoval golfu, ku ktorému viedol aj svoje dcéry a kde dosiahol handikep 0. Trénuje tenis a to tak mladých, začínajúcich hráčov vo svojej škole, ako aj veľké tenisové hviezdy. Lendl priviedol svojho zverenca Andyho Murrayho k minuloročnému víťazstvu na Olympiáde v Londýne ako aj na US Open. Tenisová legenda je zároveň známa svojou zberateľskou vášňou, pričom jeho meno je už niekoľko rokov spojené s legendou secesie, Alfonsom Muchom.

Prednášky na tému motivácie a osobného rastu sú osobitnou oblasťou jeho aktivít. Takýto zážitok budú mať aj účastníci Lendlovho vystúpenia na Big Ideas for CEE v Bratislave v októbri tohto roka. Záujemcovia sa môžu tešiť na nahliadnutie do tajov cesty k úspechu.

Big Ideas for CEE (www.bigideasforcee.eu) je pravidelné dvojdňové stretnutie spíkrov z celého sveta s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi krajín strednej a východnej Európy. Svoju históriu začalo písať v roku 2011. Tento rok sa uskutoční 17. a 18. októbra 2013 v Bratislave. „Na podujatí vystúpi spolu osem osobností z oblasti obchodu, manažmentu, športu, či umenia, ktoré dokázali premeniť príležitosť na úspech a problémy na nové naštartovanie. Sme presvedčení, že tak, ako pomohli globálnym korporáciám, môžu byť zdrojom inšpirácie, nových myšlienok a nápadov aj pre tých, ktorí prídu na naše podujatie,“ hovorí manažérka projektu Big Ideas for CEE, Karolína Kubelová.

Generálnymi partnermi Big Ideas for CEE sú spoločnosti SOITRON a KPMG Slovensko. Mediálnym partnerom je denník Hospodárske noviny. Podujatie sa uskutoční v priestoroch Hotela Radisson BLU Carlton.

Zdroj: Neopublic Porter Novelli

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:38