Beren Saat v seriáli Fatmagul
StoryEditor

Turecká telenovela Fatmagul prichádza na Doma (video)

07.03.2014, 12:00
TV Doma prináša novinku, ktorá nahradí turecký seriál Sila. Vieme o nej viac: herci, epizódy, počet častí, kedy sa bude vysielať.

Televízia Doma chystá novinku: bude ňou turecká telenovela Fatmagul, ktorá pôjde v slovenskej televíznej premiére.

Fatmagul (pôvodný turecký názov Fatmagül'ün Sucu Ne?, v anglickej distribúcii What is Fatmagul's Fault?) nahradí v programe telenovelu Sila. Tá sa vysiela od pondelka do štvrtka po 21:35 s dvoma časťami za sebou. Koncom marca pôjde posledná časť.

Televízia Doma zajtra spúšťa kampaň na podporu nového seriálu, prvé video nájdete na konci tejto správy. "Jej šťastný život sa zmenil v jedinom okamihu. Fatmagül už čoskoro na Doma," hovorí upútavkový hlas. Kampaň bude pokračovať, na rad prídu aj dlhšie upútavky.

Seriál už má aj oficiálnu slovenskú stránku na Facebooku.

Fatmagul je romantický seriál, ktorý vysielal v Turecku Kanal D v rokoch 2010 až 2012. Má 80 častí s 90-minútovou stopážou, Doma pravdepodobne ponúkne seriál vo forme 45-minútových epizód.

Seriál dosahoval nadpriemerné výsledky v regióne strednej a východnej Európy, napríklad v Chorvátsku išiel vo večernom vysielacom čase na hlavnom kanáli Nova TV a dosahoval porovnateľné výsledky ako Sultán (Magnificent Century). Prečítajte si, ako seriál hodnotia Stratégie.

Prečítajte si nižšie, o čom je seriál Fatmagul

Fatmagül'ün Sucu Ne? (What is Fatmagul's Fault?)

O čom je: Fatmagül počíta dni, kedy sa vydá za detskú lásku, rybára Mustafu. Jedného dňa ju však zneuctia. Mustafa to nezvládne a opustí ju. Aby sa zakryl tento hanebný čin, Fatmagül sa má vydať za Kerima v domnení, že aj on bol jedným z tých, čo ju znásilnili. Ako dokáže svoju nevinu? Seriál o hanebnom čine, pomste a dokazovaní neviny.

Žáner: telenovela

Krajina pôvodu: Turecko (2010-2012)

Herci: Beren Saat, Engin Akyürek, Musa Uzunlar, Bülent Seyran, Sevtap Özaltun, Sumru Yavrucuk, Murat Daltaban, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner

http://youtu.be/UNPdKJdkxj8

http://youtu.be/bjCs8mY3NKs

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
13. apríl 2024 20:13